Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ



Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στον Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας, η Γενική Συνέλευση του οποίου αναβλήθηκε (λόγω ελλείψεως απαρτίας) την περασμένη Πέμπτη, για την ερχόμενη Κυριακή 28/6, ώρα 7.30’ μ.μ., εντός του γηπέδου (στο γραφείο του συλλόγου). Ο απερχόμενος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Αβραντίνης και ο βασικός του συνεργάτης στην διοίκηση Νίκος Γιαννόπουλος, δεν παρέστησαν στην πρώτη συγκέντρωση των μελών για την Γενική Συνέλευση.
Όπως δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ο κ. Αβραντίνης, «ο σύλλογος παραμένει αβοήθητος από την δημοτική αρχή και το γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας είναι εγκαταλελειμμένο, χωρίς συντήρηση και με συνεχείς παρεμβάσεις ανθρώπων του δήμου, που επιζητούν διάφορα υλικά προς συντήρηση του γηπέδου …Καλυβίων! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, όσο και να θέλεις να βοηθήσεις τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο στον Πρωτέα, πώς να τα φέρεις κοντά στον σύλλογο και την ομάδα»;
Οι φίλοι – μέλη της ομάδας πρέπει να συσπειρωθούν και να συγκροτήσουν νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο Γιάννης Αβραντίνης μάλλον δεν επιθυμεί πλέον να βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου. Φαίνεται, όμως, ότι θέλει να βοηθήσει την όποια προσπάθεια υπάρξει για την οργανωμένη λειτουργία του Πρωτέα.
Μετά και την αποχώρηση του Νίκου Κόκκινου από την τεχνική ηγεσία, αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας της Παλαιάς Φωκαίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money