Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΠΑΙΚΤΗ – ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ



Σοβαρή αναστάτωση και εκνευρισμό δημιούργησε η κακή διαιτησία και συμπεριφορά του διαιτητή Παναγιώτη Μπαλή, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας που διαιτήτευσε στο Γραμματικό, με αντιπάλους τον τοπικό Ραμνούντα και τον φιλοξενούμενο Παθιακάκη.
Ο διαιτητής έχασε την ψυχραιμία του κι εξύβρισε τον παίκτη των γηπεδούχων Τούντα, ο οποίος προηγουμένως είχε συμπεριφερθεί απρεπώς και ο διαιτητής τον απέβαλε (στο 85’). Όμως, ο παίκτης αποχωρώντας από το γήπεδο, ανταπέδωσε την εξύβριση στον διαιτητή και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!
Δεν έφθανε αυτό, αλλά στο 88’ του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Νικολέα του Ραμνούντα, για ασήμαντη αιτία, γεγονός που ξεσήκωσε τους παίκτες και των …δύο ομάδων εναντίον του!
Ο ανεπαρκής διαιτητής ολοκλήρωσε τον αγώνα κακήν-κακώς αλλά ήθελε να υποβάλει και μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Οι πιο έμπειροι παράγοντες της συνάντησης τον συμβούλευσαν να μην επιμείνει, διότι ο ίδιος είχε υποπέσει σε χειρότερο παράπτωμα. Έτσι, τελικά επείσθη να μην προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money