Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ: ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΦΡΩΝΗ-ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ



Ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα για το ποδόσφαιρο –όπως γράφει ο Στέλιος Κανελλόπουλος στο «sportcity»- υπήρξε στην συζήτηση του δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σοφρώνη με τον νέο πρόεδρο του Π.Α.Ο. Καλυβίων και πρώην δημοτικό σύμβουλο Νίκο Πουλόπουλο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο δημαρχείο Σαρωνικού, με την παρουσία του αντιδημάρχου Σπύρου Δημητρίου, υπεύθυνου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο οποίος δεσμεύθηκε για την πλήρη στήριξή του στον σύλλογο, που εκπροσωπήθηκε ακόμη από τον α’ αντιπρόεδρο Γιάννη Αναγνωσταρά, τον γενικό γραμματέα Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, την ταμία Τατιάνα Μαυρουδή και γενικό αρχηγό Βασίλη Μπούτση.
Ο κ. Σοφρώνης περιέγραψε την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για τον αθλητισμό και κατόπιν άκουσε από τον πρόεδρο του σωματείου Νίκο Πουλόπουλο τις προθέσεις και τους στόχους του νέου διοικητικού συμβουλίου των Καλυβίων. Στο τραπέζι τέθηκαν προβλήματα ζωτικής σημασίας, όπως η ετήσια επιχορήγηση, η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Καλυβίων κ.α. Επίσης, ο κ. Πουλόπουλος ενημέρωσε τον δήμαρχο για μια σειρά από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που σχεδιάζει για την καλύτερη απόδοση των δραστηριοτήτων του συλλόγου, ως βασικό σκοπό της νέας διοίκησης που εξελέγη πρόσφατα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Γ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος κ. Πουλόπουλος και η διοίκηση των Καλυβίων συμφώνησαν με τον άξιο τεχνικό Γιώργο Τσομπανάκη, να συνεχίσουν την συνεργασία τους και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συνεχίζουν αισιόδοξα.
Ο προπονητής Γ. Τσομπανάκης, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των παιδιών που υπάρχουν τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στις υποδομές. Στη νέα σαιζόν προσβλέπουμε σε μια αξιόλογη πορεία, όπως κι εφέτος, και αν έλθει κάτι καλύτερο, θα το κυνηγήσουμε».
Ο βασικός κορμός των παικτών θα παραμείνει στην ομάδα. Οι μεταγραφικές προσθήκες θα είναι λίγες και προσεγμένες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money