Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ



Οι Νικητές Μεσογείων διέκοψαν προσωρινά την λειτουργία των εγκαταστάσεων του αθλητικού τους κέντρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπεύθυνου των ακαδημιών Ηλία Καραπιπέρη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί γονείς, όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, βρεθήκαμε προ ολίγων ημερών στην δυσάρεστη θέση να διακόψουμε προσωρινά την λειτουργία του αθλητικού μας κέντρου. Η απόφαση αυτή ελήφθη από εμένα προσωπικά, προκειμένου να συνεχισθεί η ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας μας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επίλυσης ενός προβλήματος που έχει προκύψει.
Σας μεταφέρω, λοιπόν, την βεβαιότητα και την δέσμευσή μου για άμεση επίλυση του θέματος, με τρόπο μάλιστα που θα επαναφέρει όχι μόνο την αίσθηση ασφάλειας αλλά και όλες εκείνες τις συνθήκες που επιζητάτε από το «σπίτι» της Ακαδημίας.
Μέχρι τότε, το πρόγραμμά μας πραγματοποιείται στα άλλα δύο σημεία που ούτως ή άλλως δραστηριοποιούμαστε, το γήπεδο Ανθούσας και το Okeanos Sports Center. Αφού απολογηθώ για την όποια ταλαιπωρία σας προκαλεί το προσωρινό αυτό γεγονός, ζητώ -σε αυτή την ιδιόμορφη για εμάς κατάσταση- να επιδείξετε κατανόηση, ψυχραιμία αλλά και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς και τις προθέσεις μας. Οι «Νικητές» βγαίνουν πάντα πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι μέσα από τις προκλήσεις της ζωής»...
Με εκτίμηση,
Ηλίας Καραπιπέρης
Διευθυντής Ακαδημίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money