Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΧΑΕΒ



Η Λαυρεωτική προχώρησε σε συμφωνία με τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από το Κορωπί και –κατά πάσα πιθανότητα- θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λαυρεωτική, μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Αλέξανδρο Γιαχάεβ.
Ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τον Α.Ο. Κορωπίου, σημειώνοντας 15 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο (σύνολο 16). Επιστρέφει στο Λαύριο, αφού άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις υποδομές του Ολυμπιακού Λαυρίου.
Η εξαιρετική διοίκηση της Λαυρεωτικής και ο προπονητής Ανδρέας Δεληγιάννης, έχουν συμφωνήσει με όλους σχεδόν τους παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας, να παραμείνουν και κατά την νέα αγωνιστική περίοδο. Μόνο ο Κώστας Πώχος και ο Χρήστος Κοντογιάννης απομένει να απαντήσουν θετικά…

* Στο μεταξύ, το δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής αποφάσισε την έγκριση μελέτης για την επανατοποθέτηση τάπητα και λοιπού εξοπλισμού στο στάδιο «Παναγιώτης Βογιατζής» του Λαυρίου, με προϋπολογισµό 533.000 ευρώ. Το έργο έχει ενταχθεί στο άμεσο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής (για κατασκευή εντός της θερινής περιόδου).
Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει πρόβλεψη και για την συντήρηση του δημοτικού σταδίου Κερατέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money