Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ



Ανακοίνωση με την αποτίμηση πεπραγμένων κατά την αγωνιστική περίοδο που έληξε και προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης, εξέδωσε η διοίκηση της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, στο συμβούλιο της Πέμπτης 4/6/2015, με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, έκανε αποτίμηση της εφετινής πορείας της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, παρουσία του προπονητή μας κ. Πέτρου Τσιγκούλη.
Η ομάδα εφέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια (με 17 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο) και κυπελλούχος Ανατολικής Αττικής. Επίσης, ήταν φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και διεκδίκησε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ, στη Ρόδο, τον προβιβασμό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Στον αγώνα αυτό έτυχε σφαγιαστικής διαιτησίας από τον ορισμένο διαιτητή (superleage μάλιστα) κ. Παπαπέτρου, λόγω της οποίας ηττήθηκε.


Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να απευθύνει ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ»:
- Στον προπονητή μας Τσιγκούλη Πέτρο, στον γυμναστή Σακελλαρίου Αλέξη, στον προπονητή τερματοφυλάκων Μανιό Μανώλη, στον φυσικοθεραπευτή Αηδόνη Χρήστο και στον έφορο Πάντζο Βασίλη, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που με πολύ κόπο και ιδρώτα, αλλά με απαράμιλλο ήθος και αξιοπρέπεια, έκαναν το μεγάλο ταξίδι, με 49 σταθμούς-παιχνίδια, με 4 μόλις ήττες, γυρνώντας πραγματικά όλη την Ελλάδα και κάνοντας το όνομα του συλλόγου μεγαλύτερο και την φανέλα μας ακόμη πιο «βαριά».
- Στο φυσιοθεραπευτήριο SPORTSMED CLUB και τον κ. Ξαγοράρη Μπάμπη και το επιτελείο του.
- Στους χορηγούς της ομάδας μας.
- Στη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας για τις διευκολύνσεις στις υπηρεσίες των δύο αστυνομικών ποδοσφαιριστών μας, έτσι ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας, αλλά και την άψογη συνεργασία στα εντός έδρας παιχνίδια των μπαράζ.
- Σε όλους τους φίλους που αγαπούν, αγάπησαν, πίστεψαν και αγκάλιασαν την ομάδα μας και ήταν μαζί της σε όλα τα γήπεδα και πραγματικά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις εικόνες με το γήπεδο Κορωπίου, στον τελικό του κυπέλλου, να είναι  ασφυκτικά γεμάτο όπως και όσους πρόσφεραν απλόχερα στην ομάδα μας το υστέρημά τους.
- Το Δ.Σ. αποφάσισε να δεξιωθεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές, την Παρασκευή 12/6/2015 και να τους αποχαιρετήσει μετά την τόσο επίπονη και κουραστική χρονιά.
Κλείνοντας, μετά την εμπειρία μας, εκπροσωπώντας την Ανατολική Αττική στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ε.Π.Σ., είμαστε υπερήφανοι γιατί αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρο στον Νομό μας είναι σε υψηλό επίπεδο και το πρωτάθλημά μας είναι τρομερά ανταγωνιστικό και δύσκολο. Είναι εξαιρετικά τιμητικό για την πόλη μας, να εκπροσωπείται από δύο ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου.

* Επίσης, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το Δ.Σ. έχει μονοετή διάρκεια και η θητεία του λήγει την 30/6/2015. Οπότε προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό την Πέμπτη 25/6/2015 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου (αν δεν υπάρχει απαρτία θα γίνει το Σάββατο 27/6/2015, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο).
Η νέα διοίκηση που θα προκύψει, θα αποφασίσει για τους στόχους και την στελέχωση της ομάδας, αν και το απερχόμενο Δ.Σ. ζήτησε από τον κ. Τσιγκούλη να περιμένει μέχρι τότε και η ομάδα μας να έχει τον τελευταίο λόγο, αν εν τω μεταξύ έχει προτάσεις από άλλες ομάδες.
Εμείς σαν απερχόμενο Δ.Σ. είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε, κι ευελπιστούμε με ταπεινότητα να γεμίσουμε στο μέλλον με ακόμη πιο χρυσά γράμματα το βιβλίο της ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας. Με αρχή μας αυτό που έγραψαν οι φίλοι μας στο πανό, που ήταν στο γήπεδό μας εφέτος: ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money