Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΚΟΛΟΒΟΥ


Συγκλόνισε την κοινωνία του Ωρωπού ο ξαφνικός θάνατος από οξύτατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, του 57χρονου Κώστα Κολοβού, πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Δημήτρη Κολοβού.
Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ ο άτυχος πατέρας πήγε στο στάδιο Νέας Σμύρνης να παρακολουθήσει τον γιο του να παίζει στο ματς Πανιωνίου-Αστέρα Τρίπολης 2-1 και το πρωί της Τρίτης, ο συμπαθής Κώστας έφυγε απροσδόκητα από την ζωή!
Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε την Τετάρτη 3/4 από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Γεωργίου Ωρωπού.
Η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:
«Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κολοβού για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του, Κωνσταντίνου. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα παρευρέθη την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 11:30’ στην κηδεία του». 
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο αντιπρόεδρος Νίκος Γκλεζάκος και παρέστησαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βαγγέλης Σουφλέρης, ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας, ο προπονητής Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, το τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και μέλη του υπαλληλικού προσωπικού. 

* Αν και περνάει δύσκολες ώρες, λόγω του θανάτου του πατέρα του, ο Δημήτρης Κολοβός έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του Πανιωνίου την Πέμπτη 4/4. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου παρ’ ότι έχασε τον πατέρα του την Τρίτη 2/4, παρουσιάσθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του, δείχνοντας έτσι πως είναι πάρα πολύ δυνατός και ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι συμπαίκτες και ο προπονητής του Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στάθηκαν δίπλα του και φρόντισαν να του δείξουν πως όλη η οικογένεια των «κυανερύθρων» βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.



1 σχόλια:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...

ΝΑΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙΔΗΜΗΤΡΗ.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money