Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Η ομορφιά και η άνεση του εξαιρετικού πεντάστερου ξενοδοχείου «Plaza Resort», στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας, προσέδωσε αίγλη και κύρος στην εκδήλωση της κλήρωσης κυπέλλου και πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου με την παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. Σχεδόν όλα τα σωματεία εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση και οι παράγοντες απεχώρησαν στο τέλος (και παρ’ ότι η απόσταση από ορισμένες περιοχές ήταν μεγάλη), ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ευγενική συμπεριφορά αλλήλων (άλλωστε αρκετοί συνοδεύονταν από τις συζύγους τους) και την χαλαρή ατμόσφαιρα που επικράτησε στην διάρκεια της διαδικασίας. Όλα κύλησαν ήρεμα, με πολλά χαμόγελα και ευχές για καλή πορεία στις εφετινές διοργανώσεις! Ακόμη και οι μπουφέδες ήταν πλούσιοι και συνέτειναν στην γενική καλή διάθεση…
Προηγήθηκε ο σχετικός αγιασμός από τον παπά-Βασίλη, που παραμένει φίλος της ομάδας του Προφήτη Ηλία Σπάτων…
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες, αλλά ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς κ.κ. Γιάννη Αβραντίνη και Σταύρο Χρυσάφη. Αναφέρθηκε στην γενναία προσφορά του φιλάθλου προέδρου της Καλλιθέας και του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας κ. Γιάννη Αβραντίνη για την δωρεάν παραχώρηση των χώρων του ξενοδοχείου, του δείπνου και όλων των σχετικών υπηρεσιών, ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς και στην προσφορά του επιχειρηματία Σταύρου Χρυσάφη, β’ αντιπροέδρου της Ένωσης, ο οποίος μέσω της εταιρίας του «Kalamaki bar», προσέφερε πέντε μπάλλες ποδοσφαίρου σε κάθε ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ, που δόθηκαν αμέσως μετά την κλήρωση στους εκπροσώπους των συλλόγων.
Ο κ. Παπαμακάριος στον χαιρετισμό του υπενθύμισε τις δραστηριότητες της Ένωσης στο διάστημα της προεδρίας του (από τον Νοέμβριο 2012), ενημέρωσε για την οργάνωση του 2ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου (για παράγοντες, γονείς, προπονητές, διαιτητές, που έγινε το Σάββατο 7/9) και προανήγγειλε την λειτουργία σχολής προπονητών, όπως και διαιτητών, στο επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης, διακήρυξε την στήριξη της ΕΠΣΑΝΑ στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ, αναφέροντας εμφατικά «μπορεί να μην συμφωνούμε με όλες τις αποφάσεις της, αλλά είναι η υπερκείμενη αρχή και η ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται δίπλα της». Με την παρουσία του, ο πρόεδρος της Ένωσης κατέδειξε τον ήρεμη διοικητική του επάρκεια και τον έλεγχο που διατηρεί στις τρέχουσες καταστάσεις της καθημερινότητας στα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ. Άλλωστε, για τον λόγο αυτό, δέχθηκε τα θετικά σχόλια πολλών εκπροσώπων σωματείων που αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. 
Την κλήρωση του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής Δημήτρης Βελτανιώτης, ο οποίος κατέστησε σαφές προς όλους ότι στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα τιμωρούνται απαρέγκλιτα οι …«ταρζανιές» ορισμένων παικτών που βγάζουν τις φανέλες τους στο τέλος του αγώνα και προκαλούν επεισόδια! Την ίδια τύχη -τόνισε- θα έχουν και όσοι διαιτητές και παρατηρητές δεν αναφέρουν τέτοια συμβάντα στο φύλλο αγώνος και στην αναφορά τους.
Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων ανδρών Δημήτρης Δεστούνης, δήλωσε ότι του χρόνου θα γίνει κλήρωση και στους κλειδάριθμους, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι στην διαδικασία. Είχε παρατηρηθεί ότι δόθηκαν κλειδάριθμοι χωρίς προηγούμενη κλήρωση, κυρίως σε ομάδες της Β’ κατηγορίας.




Από πλευράς επισήμων, στην εκδήλωση παρευρέθη ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσαλικίδης και Τζιβίλογλου. 




Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Αβραντίνης (πρώτος δεξιά στη φωτο), ήταν συνεχώς παρών κι έκανε δημόσιες σχέσεις, έχοντας γύρω του παράγοντες του Πρωτέα και τον προπονητή Τάκη Μακροδημήτρη. 





Μεταξύ πολλών άλλων, έκανε την διακριτική του παρουσία και ο πρόεδρος του Φοίβου Βάρης Κώστας Ελευθεράκης, παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 











ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ












































ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗ, ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΕΒΑ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money