Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ «3Β»


Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στα νότια προάστια της Αττικής, για την δημιουργία ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου στα «3Β», δηλαδή στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πολλοί καταξιωμένοι αθλητικοί παράγοντες και παράλληλα επιτυχημένοι επιχειρηματίες, φέρονται αναμεμιγμένοι στην προσπάθεια αυτή.
Αναφέρονται μεταξύ άλλων -άνευ λοιπών συστάσεων- ο Αντώνης Γλύκας και ο Λευτέρης Πανταζής, ο πρώην βουλευτής και παράγοντας της ΑΕΚ Ευάγγελος Παπανικολάου, ο εφοπλιστης Πέτρος Διαμαντούρος, οι πρώην παράγοντες τού Φοίβου Βάρης Θεόδωρος Παπαργυρίου, Παντελής Αζαριάδης, Βαγγέλης Τζανής και Κώστας Σαραντόπουλος, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τάκης Βερέμης, ο γνωστός επιχειρηματίας και παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σωτήρης Γεωργουδάκης. Συμμετέχουν ακόμη οι επιχειρηματίες Νικόλαος Ποθάκος και ο Ελληνοκύπριος Σταύρος Παυλίδης. Συνεχίζονται οι επαφές ώστε στην προσπάθεια να συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί και επώνυμοι της περιοχής.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την «τρέλλα» αυτών των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο αλλά και την αγάπη τους για τα τμήματα υποδομών και τις ευκαιρίες πού θέλουν να δίνεται στα νέα παιδιά που παίζουν το δημοφιλές άθλημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η αυτή η ομάδα ιδρυτικών μελών, θα ανεβάσει τα επόμενα χρόνια πολύ ψηλά τον πήχυ του νέου φορέα – συλλόγου, που θα δημιουργήσει!
Καθώς οι εξελίξεις στα νότια προάστια τρέχουν, περιμένουμε νεώτερα το συντομότερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money