Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΠΑΦΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Επέστρεψαν και θα βοηθήσουν την προσπάθεια της Βουλιαγμένης, δύο καλοί παίκτες που απείχαν περισσότερο από ένα χρόνο, λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Ο επιθετικός Γιώργος Παφίτης και ο μέσος Νίκος Συννεφιάς.
Ο 29χρονος επιθετικός Γιώργος Παφίτης, είναι γέννημα-θρέμμα Βουλιαγμενιώτης, καθώς από τα εννέα του χρόνια βρέθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου και για τα επόμενα δέκα χρόνια ήταν αρχηγός σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίσθηκε με την φανέλα της Βουλιαγμένης. Ο Παφίτης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έζησε αρκετά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες παίζοντας δύο χρόνια επαγγελματικά, κι εφέτος ο χαρισματικός αυτός σκόρερ, ερχόμενος πίσω στην πατρίδα, προσφέρθηκε με πολύ όρεξη να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας που αγάπησε κι αγαπήθηκε…
Aπό την πλευρά του, ο Νίκος Συννεφιάς έχει προσφέρει πολλά χρόνια στην Βουλιαγμένη. Ως μεσοεπιθετικός, αναμένεται να αποτελέσει τον ογκόλιθο της μεσαίας γραμμής. Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είχε σταματήσει από πέρυσι να αγωνίζεται. Όμως από εφέτος, θέλει με την ποιότητα και την δύναμη που έχει ως αθλητής, να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η Βουλιαγμένη να πετύχει το κάτι παραπάνω.
Αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί μία ακόμη μεταγραφή, που θα προκαλέσει συζήτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money