Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1



Στογμιότυπο από την συνάντηση

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η φιλική συνάντηση που διεξήχθη στο γήπεδο Γέρακα, μεταξύ του γηπεδούχου Νικηφόρου και του Νικολακάκη, κι έληξε ισόπαλη 1-1.
Ομάδες διαφορετικών δυνατοτήτων, στην ίδια κατηγορία αλλά με διαφορετικούς πρακτικά στόχους, έπαιξαν με το δικό της στυλ καθεμιά και προσπάθησαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ήταν το πρώτο φιλικό του Νικολακάκη και το δεύτερο του Νικηφόρου.
Ο Νικολακάκης ήταν καλύτερη ομάδα αλλά και ο Νικηφόρος έδειξε αξιόλογη προσωπικότητα και αντίσταση, απέναντι σε πληρέστερο αντίπαλο.
Προηγήθηκε 1-0 ο Νικηφόρος, με γκολ του Παυλίδη στο 15’ και ισοφάρισε 1-1 ο Νικολακάκης, με τον Εγιουρούμ στο 70’.   
Οι προπονητές κ.κ. Ρούσσης του Νικηφόρου και Μανδραφλής του Νικολακάκη, είχαν αρκετές απουσίες αλλά χρησιμοποίησαν πολλούς παίκτες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας έκανε εξαιρετική εντύπωση με τις δύσκολες επεμβάσεις του ενώ ο πολύς Λαζανάς, κλείσθηκε από τους έμπειρους αντίπαλους αμυντικούς και δεν φάνηκε επικίνδυνος. Αρκετά νέα αποκτήματα παρουσίασε ο Νικηφόρος, μεταξύ των οποίων οι Σερμπενιάδης, Ν. Ντούγιας, Παυλίδης, Σουσαμίδης και Καγιώργης.
Ο Νικολακάκης επανέφερε στην ενεργό δραστηριότητα τον Δημάκη, που οργανώνει από την άμυνα όλο το παιχνίδι και είχε πολύ καλούς τους Εγιουρούμ και Παπιδάκη.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Γεωργιάδης, Παπαθανασόπουλος, Αντζινάς, Κωλέττης, Ζάχος, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Λαζανάς, Μπέλιτς, Κούκιος. Έπαιξαν και οι Δεληγιάννης, Ντόντι, Ρίζος, Σερμπενιάδης, Σουσαμίδης, Ντούγιας, Αποστολόπουλος, Κανελλόπουλος, Καγιώργης, Νικολόπουλος, Πετρονίκος. Απουσίασαν 2-3 ακόμη βασικά στελέχη.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ, Δαμιανίδης, Τσαπανίδης, Εγιουρούμ, Δαφνάς, Π. Μουκάνης. Έπαιξαν και οι Χ. Παπαδόπουλος, Χ. Μουκάνης, Παπιδάκης, Σκούρας, Μουράτογλου, Ραπτόπουλος, Σπανάκος. Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Μητσέας, Πιτσούνης, Καλλέρης, Καλογερόπουλος κ.α.

* Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια και των δύο ομάδων, έχουν προγραμματισθεί για την ερχόμενη Κυριακή 23/8: Ο Νικηφόρος παίζει στην Ραφήνα με την Θύελλα (ώρα 6.30' μ.μ.) και ο Νικολακάκης με τον Ακράτητο στο γήπεδο του Εθνικού Πανοράματος (ώρα 6 μ.μ.).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money