Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑΜε μεταγραφές εξαιρετικών παικτών, η δυναμική διοίκηση του Γιώργου Χελιώτη, που πλαισιώθηκε από παλιούς και νέους παράγοντες, οδηγεί την ομάδα του Κουβαρά σε νέες διακρίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η οικονομική βοήθεια γνωστού επιχειρηματία της περιοχής αλλά και η συνεισφορά των παραγόντων που μετέχουν στην νέα διοίκηση, έλυσε τα χέρια προέδρου και προπονητή…
Χθες, Δευτέρα 10/8/2015, άρχισε να γράφεται μια νέα ιστορία για το Κουβαριώτικο ποδόσφαιρο! Η καλή γνώση των πραγμάτων και η διάθεση των παραγόντων να προσφέρουν εθελοντικά «το καλύτερο δυνατόν», δίνουν το δικαίωμα στον προπονητή Κώστα Καραβίδα να δημιουργήσει σύνολο για πολύ καλά αποτελέσματα στο νέο πρωτάθλημα.
Τα νέα αποκτήματα και ειδικότερα του σέντερ-φορ Γιώργου Γκαβασιάδη (δανεικού από την Καλλιθέα), συνιστούν τον ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο «κτισίματος» της ομάδας. Αποκτήθηκαν επίσης, οι Παντελής Κάλης, Δημήτρης Γαλάνης, Βασίλης Κωστής και Κώστας Ζαφειρόπουλος από την Μαρκό, Ρομπέρτο Αμπεντινάι και Σταμάτης Αναγνώστου από την Δόξα Κορωπίου, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα οι αμυντικοί και χαφ Λιάπης, Χατζής, Πρίφτης, Μπίκλης και συμφώνησαν να συνεχίσουν οι Αποστολίδης, Δημητρόπουλος.

* Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Α.Ο. Κουβαρά έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γ. Χελιώτης.
Α’ αντιπρόεδρος: Β. Πρίφτης.
Β’ αντιπρόεδρος: Στ. Κοντογιάννης.
Γεν. γραμματέας: Δ. Λευκάκης.
Ειδ. Γραμματέας: Κ. Γκίνης.
Ταμίας: Μ. Μερκούρης.
Γεν. αρχηγός: Ν. Βουλισμάς.
Έφορος: Χ. Σαράφογλου.
Μέλη: Ε. Μπίκλης, Α. Πουλάκης, Στ. Θεοδωρακόπουλος.
* Ο νέος πρόεδρος, βετεράνος παίκτης του Κουβαρά Γιώργος Χελιώτης, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάμε την μετά Λάμπρου εποχή από το μηδέν. Με αρχιτέκτονα τον Κώστα Καραβίδα. Η διοίκηση είναι αμιγώς Κουβαριώτικη και τα μέλη της κατά 80% παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας. Γνωρίζουμε το αντικείμενο. Διαθέτουμε υπομονή και επιμονή για ένα γερό κτίσιμο ομάδας με βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη. Βασιζόμαστε σε παίκτες έμπειρους και καλής συμπεριφοράς, που θα πλαισιωθούν από τα δικά μας νέα παιδιά. Πιστεύω ότι η επόμενη σαιζόν θα μας βρει πιο έτοιμους και πιο σοφούς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money