Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΜΑΧΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. 0–2



Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επικράτησε 2-0 της Μάχης Μαραθώνος, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Γραμματικού, την Πέμπτη 20/8.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Χρήστο Τσεβά (ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα) και τον Δημήτρη Χασιώτη (ελαφρά τραυματίες), αλλά πέτυχε δύο τέρματα με τον Αρκουμάνη στο α’ ημίχρονο και με τον Π. Ντεντόπουλο στο 75’.
Η Μάχη δοκίμασε δύο παίκτες υπό μεταγραφή και χρησιμοποίησε πλειάδα παικτών.
Από την εξέλιξη του αγώνα φάνηκε ότι η άμυνα του Ολυμπιακού είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και η επίθεση της Μάχης είναι ακόμη ανέτοιμη στα τελειώματα…
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σεβδαλής, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Ρόμπολας, Καλογήρου, Αρκουμάνης, Τσέλια, Κ. Τσεβάς, Κατσούγκρης. Έπαιξαν ακόμη οι Χρ. Ντεντόπουλος, Παν. Ντεντόπουλος, Λαβάι, Βλάσσης, Κατσιμήτρος, Κοσκινιώτης, Νικολόπουλος, Σακαρέλος, Μπάσολι.
ΜΑΧΗ: Περ. Κοροβέσης, Τερζής, Τσέλας, (Κενυάτης υπό δοκιμή), (Αλβανός υπό δοκιμή), Καραλής, Νταής, Παρούσος, Καρακοζίδης, Καχόπουλος, Σένε. Έπαιξαν ακόμη οι Μίχας, Παιδής, Χρυσίνας, Κατούντας, Γρίβας, Σιδέρης ενώ απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Σωτηριάδης, Παππάς, Λευτ. Παπαδόπουλος, Χατζηπέτρος κ.ά.
* Επόμενοι φιλικοί αγώνες των δύο ομάδων: Η Μάχη παίζει την Κυριακή με το Κορωπί (δεν έχει ακόμη ορισθεί το γήπεδο) και ο Ολυμπιακός δίνει εκτός έδρας τεστ με το Ρουφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money