Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ


Στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης 6/8/2015, το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ ενέκρινε κατά πλειοψηφία την προκήρυξη των πρωταθλημάτων ανδρών Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας.
Η εισήγηση της νέας Επιτροπής Πρωταθλήματος ήταν διαφορετική από εκείνη που είχαν προγραμματίσει οι «διάττοντες αστέρες», μέλη της προηγούμενης Επιτροπής!
Χωρίς συζήτηση με τα σωματεία, ούτε κάποια σχετική αναφορά στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ένωσης, η μειοψηφία των μελών της διοίκησης είχε προγραμματίσει να παίζουν 3 νεαροί παίκτες και να αγωνίζονται μέχρι τέλους του αγώνα (και οι 3), όπως επίσης να αλλάξουν οι ηλικίες των μεγάλων (ηλικιακά) παικτών, ώστε να αγωνίζονται μικρότερης ηλικίας.
Μοναδική αλλαγή βάσει των ισχυόντων κανονισμών της ΕΠΟ, αποτελεί το δικαίωμα συμμετοχής 4 αλλοδαπών ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών, αφού είναι υποχρεωτική στην ενδεκάδα (καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα) η συμμετοχή 7 ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες.
Τελικά, «πέρασε» με πλειοψηφία 6-4 ψήφων η πρόταση της νέας Επιτροπής, που δεν αλλάζει τίποτε απ’ όσα ίσχυαν πέρυσι.
Είναι εντυπωσιακό (αλλά όχι παράλογο) ότι με την λογική των «διαττόντων αστέρων», τάχθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Παπαμακάριος, ο οποίος ψήφισε …μειοψηφικά! Απόντος του Γρ. Αποστολίδη, την μειοψηφία αποτέλεσαν οι Δ. Δεστούνης, Στ. Χρυσάφης, Γ. Φλαμπούρης και ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος! Στην πλειοψηφία ήταν ο Θ. Ρούσσης (πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και εισηγητής του θέματος), ο Γ. Πέππας, ο Γ. Νικολάου, ο Α. Μπέτσης, ο Δ. Βελτανιώτης και ο Β. Τσεβάς.
Έτσι, την αγωνιστική περίοδο 2015–2016 τα πρωταθλήματα ανδρών και το κύπελλο θ’ αρχίσουν στις 12-13/9/2015 η Α’ κατηγορία, στις 19-20/9/2015 οι Β’ και Γ’ κατηγορίες, στις 12-13/9/2015 η 1η φάση κυπέλλου με ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας.
Σύμφωνα με την νέα προκήρυξη, από την Α’ κατηγορία (με 16 ομάδες) υποβιβάζονται οι 3 τελευταίες ομάδες της κατάταξης, από την Β’ κατηγορία (με 18 ομάδες) προβιβάζονται οι 3 πρώτες και οι 3 τελευταίες υποβιβάζονται στην Γ’ κατηγορία, από την οποία προβιβάζονται στην Β’ οι 3 πρώτες της τελικής κατάταξης.
* Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21/8/2015. Μαζί με τις έντυπες δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία πρέπει να καταβάλλουν τα αντίστοιχα παράβολα (συνδρομή και συμμετοχή).
* Ως ημερομηνία κλήρωσης ορίσθηκε η Τετάρτη 2/9/2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money