Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ Κ. ΤΣΙΧΛΗ



Ο Ηλίας Καραπιπέρης αντελήφθη ότι είναι σχεδόν αδύνατον να προπονεί και την ανδρική και τις ομάδες υποδομών των Νικητών, κι έτσι αποφάσισε να απεμπλακεί από την ανδρική ομάδα, όπως και πέρυσι…
Η επιλογή του είναι μια από τις καλύτερες που μπορούσε να κάνει, στο πρόσωπο του έμπειρου και καταξιωμένου Κώστα Τσίχλη.
Ο κ. Τσίχλης αποτελεί ιδανική περίπτωση για τους Νικητές, δεδομένου ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία (έχει προπονήσει πολλές ομάδες όπως το Κορωπί, τον Αήττητο Σπάτων, την Αρτέμιδα, την Σταμάτα, την Αγία Παρασκευή, την Τριγλία, αλλά παράλληλα έχει δουλέψει και σε τμήματα υποδομών πολλών ομάδων και της ΕΠΣΑΝΑ. Γεγονός είναι ότι ταιριάζει με την φιλοσοφία των Νικητών.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Νέο ξεκίνημα, με υψηλούς στόχους για την ομάδα μας! Ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Τσίχλης, θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας μας, προκειμένου να την οδηγήσει στους υψηλούς της στόχους. Ο κ. Τσίχλης είναι εγνωσμένης αξίας προπονητής, κι έχει εργασθεί με επιτυχία σε αρκετούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, ενώ υπήρξε και προπονητής υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του, το οποίο θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money