Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ – ΠΗΡΕ ΦΩΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΟ



Ο Α.Ο. Ατλαντίς μπήκε σε άλλη τροχιά. Τροχιά ανόδου! Με διοίκηση που επιθυμεί την διάκριση της ομάδας, ο πρόεδρος Άγγελος Πολύδερας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Στασινόπουλος, κάνουν το καλύτερο δυνατό για την άνοδο της ομάδας στις ανώτερες κατηγορίες.
Η Ατλαντίς παίζει καλό ποδόσφαιρο και προωθεί αρκετούς νέους παίκτες στην ανδρική της ομάδα. Ο προπονητής Γιώργος Τσούνης καθοδηγεί τα τελευταία χρόνια την ομάδα, που ενισχύθηκε (και συνεχίζει να ενισχύεται) εκπληκτικά, στην διάρκεια των εφετινών μεταγραφών. Αποκτήθηκαν παίκτες μεγάλης εμβέλειας, ώστε η Ατλαντίς να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Έτσι εξηγείται η απόκτηση των νέων ηχηρών ονομάτων της ομάδας, όπως είναι ο Γιάννης Κολοτούρος, ο Γιάννης Χρυσάφης, ο Σπύρος Τσούνης. Και τώρα, ο Αντώνης Φώσκολος κι ο Γιάννης Πούλιος!
Εξ άλλου, ο Νίκος Ξαγοράρης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Ατλαντίδος. Πρόκειται για παράγοντα που υπηρετεί τον χώρο του ποδοσφαίρου από μικρό παιδί και τον γνωρίζουν όλοι. Θα συνεισφέρει, κι αυτός, στην νοικοκυρεμένη διαχείριση και τα καλά αποτελέσματα της ομάδας.
Στα πιο πρόσφατα αποκτήματα, τώρα:
Ο έμπειρος επιθετικός Αντώνης Φώσκολος θ’ αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, στην κορυφή της επίθεσης της Ατλαντίδος. Ο Φώσκολος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στην Προοδευτική. Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, του Ηλυσιακού, της Νέας Ιωνίας, της Αγίας Παρασκευής.
Ο 37χρονος Γιάννης Πούλιος είναι ο εγγυητής στην άμυνα! Με εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο ακούραστος στόπερ θα προσφέρει τις μεγάλες του δυνατότητες. Στο παρελθόν ο Πούλιος έχει αγωνισθεί σε ομάδες Δ’ εθνικής και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, όπως το Αιγάλεω, ο Σαρωνικός, τα Καλύβια ενώ την περασμένη περίοδο στέφθηκε πρωταθλητής με την Ειρήνη Πετρούπολης.
* Η προετοιμασία της Ατλαντίδος αρχίζει το απόγυμα της ερχόμενης Δευτέρας 10 Αυγούστου, στο γήπεδο Ανθούσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money