Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ «ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ»



Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών στις 28/8/2015, ώρα 10.00, σε αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, με κύριο θέμα την εκλογή μελών των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ. Παράλληλα, θα συζητηθεί και αποφασισθεί η τύχη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, θέμα για το οποίο υπάρχει μεγάλη κινητικότητα κι έντονο παρασκήνιο μεταξύ ΕΠΟ και Ενώσεων.
Οι Ενώσεις βολιδοσκοπούνται για το τι θα ψηφίσουν, καθώς η διοίκηση της ΕΠΟ επιθυμεί να επικυρωθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, για αναστολή της ιδιότητας μέλους που της επεβλήθη τον περασμένο Ιούνιο, λόγω της προσφυγής της συγκεκριμένης Ένωσης στα πολιτικά δικαστήρια. Αναμένεται ότι θα γίνει δεκτή στην Γενική Συνέλευση η άποψη της διοίκησης της Ομοσπονδίας και δεν γίνει δεκτή η άποψη της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, ούτε η επίσημη παρουσία των εκπροσώπων της στην Γ.Σ.
Σε κάθε Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, παρίστανται οι εκπρόσωποι των Ενώσεων-μελών της, τα έξοδα των οποίων (αν δεν το γνωρίζετε) καλύπτει η Ομοσπονδία. Έτσι και τώρα, που κάθε Ένωση εκπροσωπείται από 3 μέλη, η ΕΠΟ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής όλων των «ερασιτεχνών» παραγόντων, που χαϊδευτικά οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ ΕΠΟ, αποκαλούν «βλαχοδήμαρχους»!
Στην προκειμένη περίπτωση μάθαμε ότι για την κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής (σ.σ. η μετακίνηση χρεώνεται διαφορετικά, ανά περίπτωση) κάθε εκπροσώπου, θα δοθεί το ποσό των 100 ευρώ. Γι’ αυτά τα 100 ευρώ γίνεται «μάχη» κάθε φορά, ποιος θα πρωτοπάρει το «φακελάκι» (παρ’ ότι υπάρχει ένα για κάθε Ένωση)! Όμως, αυτή την φορά, μαθαίνουμε ότι λόγω των τραπεζικών περιορισμών, τα χρήματα θα δοθούν σε κάθε αντιπρόσωπο Ένωσης, μέσω e-banking!
Την προηγούμενη φορά, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παπαμακάριος, εισέπραξε κανονικά τα οδοιπορικά του… Αυτή την φορά, ποιοι θα τα πάρουν; Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, μάλλον ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας. Μην ξεχάσετε να δώσετε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό για την κατάθεση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money