Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΤΟ 2016 Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου, χαιρετίζεται η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Δόξας Κορωπίου για συνένωνση των δύο σωματείων της πόλης αλλά επισημαίνεται ότι επειδή οι νομικές διαδικασίες είναι χρονοβόρες, θα γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε η συνένενωση να πραγματοποιηθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
 Το Δ.Σ του Α.Ο. Κορωπίου χαιρετίζει την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των μελών της Δόξας Κορωπίου για την συνένωση των δύο συλλόγων. Στην επόμενη καθιερωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου, θα αποφασισθεί η ημερομηνία, η ώρα και ο χώρος που θα γίνει η Γ.Σ. του συλλόγου, με μοναδικό θέμα την συνένωση και η οποία θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ, όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου.
Θα πρέπει να τονισθεί, όμως, ότι λόγω του ότι οι νομικές  διαδικασίες είναι χρονοβόρες, η συνένωση των δυο συλλόγων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Πάντως, μετά την απόφαση της Γ.Σ. των μελών του Α.Ο. Κορωπίου, που ευχόμαστε να είναι θετική προς την συνένωση, θα κινηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους για να κατατεθούν στις αρμόδιες αρχές και την περίοδο 2016-2017, να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο πολλών χρόνων, «μια πόλη, μια ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money