Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΔΟΞΑ Κ.: ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ



Θετική υπέρ της συγχώνευσης, σχεδόν ομόφωνη (με ψήφους 42 υπέρ και 4 λευκά), ήταν η απόφαση της κρίσιμης και ιστορικής Γενικής Συνέλευσης της Δόξας Κορωπίου, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παπασιδέρης», σήμερα Πέμπτη 6/8/2015. Στην συζήτηση που έγινε, σχεδόν όλοι οι παρευρεθέντες μίλησαν υπέρ της συγχώνευσης των δύο ομάδων του Κορωπίου (Δόξας και Α.Ο.Κ.) ώστε να έλθουν καλύτερες ημέρες για το κορωπιώτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, ο απελθών πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Λιακούτσης, στην ομιλία του επισήμανε: «Είναι αδιανόητο τόσα χρόνια να υπάρχουν διαμάχες μεταξύ των δύο ομάδων μιας μεγάλης πόλης, όπως είναι το Κορωπί. Επιτέλους, κάποτε κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προσπαθήσουν για το αυτονόητο.
Δηλαδή να γίνει συγχώνευση των δύο ομάδων και αντί να τσακώνονται μεταξύ τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν θαύματα στον χώρο του αθλητισμού…
Ένας από τους λόγους άλλωστε, που αποφάσισα να παραιτηθώ, ήταν και αυτός. Να βοηθήσω στην συγχώνευση και να καταλάβουν οι παράγοντες ότι ο αθλητισμός ενώνει, δεν χωρίζει.
Δίνουμε το χέρι της Δόξας Κορωπίου και περιμένουμε να ενωθεί με το χέρι του συμπολίτη μας Α.Ο. Κορωπίου, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε για άλλες κατηγορίες».

Αμέσως μετά μίλησε ο προσωρινός πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Πουλάκης, ο οποίος τόνισε: «Ως πρόεδρος του Δ.Σ. της Δόξας Κορωπίου εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν και να πραγματοποιηθεί το όνειρο των περισσοτέρων φιλάθλων του Κορωπίου, που έχουν κουραστεί από τις εσωτερικές διαμάχες των δύο ομάδων της πόλης μας. Θέλω να πιστεύω ότι μετά την ένωση, η ομάδα θα είναι για άλλα δρώμενα».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Στράτος Λεβαντέζος, που διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Δόξας, λέγοντας: «Χαιρετίζω κι εγώ από μεριάς μου αυτή την μεγάλη προσπάθεια ως προς την συνένωση των δύο ομάδων της πόλης μας. Θέλω να πιστεύω κι εγώ, ότι όλα θα γίνουν ισότιμα και ο κόσμος του Κορωπίου θα είναι αρρωγός σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

* Τώρα πλέον αναμένεται η θέση του Α.Ο. Κορωπίου, για την πολυπόθητη συγχώνευση. Το πρώτο βήμα έγινε από πλευράς Δόξας! Με το δεύτερο, πρέπει λογικά να οριστικοποιηθεί η συγχώνευση των δύο ομάδων. Η εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money