Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΚΑΙ ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ

Σήμερα (Κυριακή) ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και ο Παλληνιακός δίνουν το πρώτο προπονητικό τους παιχνίδι προετοιμασίας, στην Παλλήνη, ώρα 6.30’ μ.μ.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ, ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου σέντερ-φορ Τάκη Ντεντόπουλου (αδελφό του αμυντικού Χ. Ντεντόπουλου, που αγωνιζόταν στο Κορωπί), με πολλές εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Έχει αγωνισθεί στον Φωστήρα, τον Άλιμο, τον Αχαρναϊκό, την Αχαϊκή.
Έγινε γνωστό ακόμη, ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μπογιατίου ανέλαβε ο παλιός προπονητής του συλλόγου Λευτέρης Λάττας.
Επίσης, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου πήρε προ ημερών δύο νεαρούς παίκτες, που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Χασιώτη, από την Λαυρεωτική (ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου) και τον μεσοεπιθετικό Νίκο Λαβάι, από την Κ-20 της Φλαμουτάρι Αλβανίας.
Πέραν αυτών, στον Ολυμπιακό υπέγραψαν δελτίο και δύο έφηβοι από τον Παθιακάκη, που αγωνίζονται σε θέσεις επιθετικών. Είναι ο Γεράσιμος Ρόμπολας και ο Ίγκλι Μπάσολι, που έπαιξαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με μεγάλη επιτυχία στην Β’ κατηγορία με την ομάδα του Παθιακάκη.
* Τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού:
- Με Νικηφόρο εντός στις 12 Αυγούστου.
- Με Μάχη Μαραθώνα εκτός στις 20 Αυγούστου.
- Με Ρουφ εκτός στις 23 Αυγούστου.
- Με Γλυκά Νερά εντός στις 26 Αυγούστου.
- Με Πανερυθραϊκό εντός στις 30 Αυγούστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money