Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ



Ο Ζατσελλάρι με την φανέλα του Κουβαρά
* Η Μαρκό ανακοίνωσε την απόκτηση και του 26χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Ζατσελλάρι, που αγωνιζόταν (κι αυτός) στον Κουβαρά. Η εμπειρία και το ταλέντο του Ζατσελλάρι, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας του Μαρκοπούλου Γιώργο Παπαϊωάννου, να έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της ομάδα του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, «παρά το γεγονός ότι ο παίκτης αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της κατηγορίας, ο ίδιος έμεινε πιστός στην συνεργασία του με τον Θανάση Λάμπρου και τον ακολούθησε στο καινούργιο ξεκίνημα της ομάδας μας». Αυτή η μεταγραφή φαίνεται ότι θα είναι και η τελευταία της τρέχουσας περιόδου για την Μαρκό.

* Ο Αήττητος Σπάτων ανακοίνωσε τα φιλικά που έχει προγραμματίσει για το υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας του. Την ερχόμενη Παρασκευή 28/8 με την Θύελλα στα Σπάτα, την Κυριακή 30/8 με τον Αετό Πικερμίου στα Σπάτα, την Πέμπτη 3/9 με τον Εθνικό στη Νέα Μάκρη, την Κυριακή 6/9 με τον Παθιακάκη στα Σπάτα, την Πέμπτη 10/9 με τα Καλύβια στα Σπάτα. Στο χρονικό διάστημα από 29/8 έως 9/9, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Οικονομόπουλος, θα παρακολουθήσει την Σχολή Προπονητών που οργανώνει η ΕΠΟ στην Ένωση Πειραιώς, για την απόκτηση του διπλώματος Uefa A.

* Ο επί 11 χρόνια γενικός αρχηγός της Βουλιαγμένης Στέφανος Κυριαζόπουλος, ο οποίος απεχώρησε από τον σύλλογο καθώς εξελέγη νέα διοίκηση με την λογική της οποίας διαφώνησε, ανέλαβε την διοικητική ευθύνη των τμημάτων υποδομής του Κυανού Αστέρα Βάρης, ύστερα από συνεννόηση με τον καλό παράγοντα του Αστέρα Δημήτρη Πάπιο.
Ο σύλλογος της Βάρης θα λάβει μέρος με ξεχωριστές ομάδες, σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ (συμπεριλαμβανομένου και του Κ-20). Μαζί με τον κ. Κυριαζόπουλο, στον Αστέρα Βάρης μετακινήθηκε και ο προπονητής Κώστας Δεληγιάννης, ο οποίος θ’ αναλάβει την τεχνική εποπτεία όλων των τμημάτων υποδομής, σε συνεργασία με τον (από πέρυσι προπονητή των υποδομών) Πέτρο Τουλγέρογλου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money