Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η ΜΑΡΙΑ ΓΡΑΤΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗ



«Ο δικαστικός επιμελητής πήγε να επιδώσει την απόφαση, κτύπησε την πόρτα, του άνοιξε ο κ. Γιαρένης, ο οποίος -όμως- μόλις πληροφορήθηκε περί τίνος επρόκειτο, έκλεισε την πόρτα και δεν την ξανάνοιξε! Έτσι, ο επιμελητής αναγκάσθηκε να θυροκολλήσει την σε βάρος του απόφαση»… Με τον τρόπο αυτό η Μαρία Γρατσία, νομική σύμβουλος και πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, μας περιέγραψε μια πτυχή μόνο της δικαστικής υπόθεσης, που αφορά την συκοφαντική δυσφήμιση της Ένωσης από το blog «epsana secrets», το οποίο δεν υφίσταται πλέον.
Η κ. Γρατσία έκανε λεπτομερή ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, χρησιμοποιώντας και στοιχεία από τον ογκώδη φάκελο των δικογραφιών που διαθέτει.
Εμείς την βρήκαμε και απάντησε στις ερωτήσεις μας:
- Γιατί η Ένωση δεν έχει παραπέμψει την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή και την ΕΠΟ, με βάση την υπέρ της απόφαση του Πρωτοδικείου; Την ίδια ερώτηση έκανε και η «παλιά καραβάνα» του Δ.Σ. Γιώργος Φλαμπούρης, στην οποία απάντησε η κ. Γρατσία ως εξής:
«Κατά την γνώμη μου, μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή. Είναι καθαρά θέμα απόφασης του Δ.Σ.».
Η νεαρή, εξαίρετη δικηγόρος, που εμφανίσθηκε (όπως μας είπαν) με ωραίο φόρεμα «αρμάνι» και γόβες «λουμπουτέν» στην συνεδρίαση του συμβουλίου της Ένωσης, κλέβοντας τα βλέμματα αρκετών μελών, μας ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι ο κ. Γιαρένης ζήτησε αναβολή της εκδίκασης (ήταν για τις 29 Ιουλίου) της αίτησης ανάκλησης, που ο ίδιος υπέβαλε επί της σε βάρος του απόφασης! Η νέα εκδίκαση της αίτησης ανάκλησης προσδιορίστηκε πλέον να συζητηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου. Λόγω της αναβολής, ο πρόεδρος της Άνοιξης υποχρεούται τώρα να καταβάλλει για δικαστικά έξοδα, ποσό ύψους 450 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΣΑΝΑ θα περιμένει το δικαστήριο του Σεπτεμβρίου για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαρένης είχε παρουσιασθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, στις αρχές Ιουλίου, εκτός ημερησίας διατάξεως, αφήνοντας αιχμές και εκτοξεύοντας απειλές ότι εφόσον ανακληθεί η απόφαση, θα ασκήσει διώξεις σε μέλη του Δ.Σ. Επικαλέσθηκε, μάλιστα, την απόφαση που αναφέρει ότι «πιθανολογείται» ότι είναι ο ίδιος ένοχος!
«Στα ασφαλιστικά μέτρα, όλες οι αποφάσεις ξεκινούν με τη λέξη πιθανολογείται, δεδομένου πως η υπόθεση δεν εξετάζεται επί της ουσίας και σε βάθος», διευκρίνισε επί του προκειμένου η κ. Γρατσία.
Συμπερασματικά, κάποιοι που βρήκαν ένα στυλό και νόμισαν ότι ανακάλυψαν την Αμερική, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα προς ευυπόληπτους πολίτες, ήρθε μάλλον η ώρα που θα πληρώσουν τον λογαριασμό, ο οποίος υπολογίζεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Σφίγγει ο κλοιός…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money