Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΩΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ...ΑΝΟΔΟ



Ο Ωρωπός, ως τρίτος στην τελική κατάταξη της Β’ κατηγορίας στο προηγούμενο πρωτάθλημα, θα καλύψει πιθανότατα το πρώτο κενό που θα υπάρξει στις συμμετοχές του νέου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Η πιθανή συγχώνευση Α.Ο. Κορωπίου και Δόξας Κορωπίου, αφήνει μια κενή θέση στην Α’ κατηγορία ενώ υπάρχει μικρό ενδεχόμενο να μην μετάσχει στην Α’ κατηγορία και ο Κεραυνός Κερατέας.
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ είναι η 21η Αυγούστου.
Οι παράγοντες και οι φίλοι του Ωρωπού παρακολουθούν τις εξελίξεις και προετοιμάζονται για νέο αγωνιστικό σχεδιασμό, με νέο προπονητή.
Ο Ωρωπός ως τρίτος διεκδικεί την άνοδο, όμως η απόφαση θα ληφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών στα νέα πρωταθλήματα.
Οι περυσινές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών δεν αναφέρουν τι γίνεται σε παρόμοια περίπτωση. Γι’ αυτό την τελική απόφαση έχει η διοίκηση της Ένωσης.
Ο εφετινός Κ.Α.Π. προβλέπει στο άρθρο 7, παράγραφος 3, ότι ομάδα που δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα «εκπίπτει» στην τελευταία κατηγορία της Ένωσης που ανήκει. Η ομάδα που αντικαθιστά το κενό προβλέπεται στην σχετική προκήρυξη και όταν δεν υπάρχει πρόβλεψη, βάσει του ακροτελεύτειου άρθρου της προκήρυξης, «οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, τις διατάξεις κανονισμών και την αθλητική νομοθεσία που ισχύει, επιλύεται με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης είναι υπέρ της ανόδου του Ωρωπού στην Α’ κατηγορία ώστε να ευνοηθεί κι η Α.Ε. Μενιδίου, η οποία θα ακολουθήσει κι αυτή (ως να είχε προβιβασθεί η πρωταθλήτρια Θύελλα στην Γ’ εθνική) πορεία ανόδου, από την Γ’ στην Β’ κατηγορία.
Όπως και να έχει το θέμα, πριν την κλήρωση των νέων πρωταθλημάτων (την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου), θα γνωρίζουμε τις τελικές αποφάσεις της ΕΠΣΑΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money