Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3-1

Αιφνιδιάζοντας τον Διόνυσο, ο γηπεδούχος Σαρωνικός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Λεζάκη στο 2’ με ωραία λόμπα σουτ και του Ευτύχη Τζιβίλογλου στο 3’ με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Ζντράβα. Όμως το εκπληκτικό ξεκίνημα επηρέασε προς το χειρότερο την απόδοση του Σαρωνικού, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να εξελιχθεί σε μέτρια επίπεδα… Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι επιδόθηκαν στο σκληρό παιχνίδι καθώς ήταν ανίσχυροι να απειλήσουν την εστία του Καραλή.
Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διόνυσος μείωσε σε 2-1 στο 67’ με σουτ του Μαρόλια, που άφησε στήλη άλατος τον Καραλή! Στο 68′ έγινε μια περίεργη φάση, που ο βοηθός έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, σίγουρος ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή τέρματος του Διονύσου! Στο 76′ μετά από ωραιότατη πάσα του Θάνου στον Κερμέζο, ο τελευταίος πλάσαρε για το 3-1, ώστε τα υπόλοιπα να αποτελέσουν διαδικαστικό χαρακτήρα...
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Κωνσταντόπουλου, Γιατρά.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Χ. Αλεξίου, Ζουμπουρλής, Ι. Τζιβίλογλου, Θάνος, Ζντράβα (73′ Κετέογλου), Ε. Τζιβίλογλου, Λεζάκης, Σ. Αλεξίου (46′ Καραγιάννης), Αρχοντής (61′ Κερμέζο).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (14′ λ.τρ. Ντοκόζης, 50′ Δρακούλης), Κολέτσας, Κοπελάκης, Μίσιος, Καρατσίκος, Παλιούρας, Κουτσογιάννης, Παξιμάδης, Τσίγκας (55’ Γεροντάκης), Μαρόλιας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money