Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΡΜΑΝΙΩΤΗΣ – Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ


Η χθεσινοβραδινή (Πέμπτη 8/11/2018) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ εξελίχθηκε σε συζήτηση περί της αποδοχής ή όχι της παραίτησης του Δημήτρη Κορμανιώτη, ο οποίος είχε υποβάλλει νωρίτερα την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ., αποδεχόμενος ουσιαστικά την παράνομη παρουσία του σ’ αυτό.
Έτσι, δεν προχώρησε η σκέψη για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Το 11μελές Δ.Σ. έκανε τελικά αποδεκτή την παραίτηση Κορμανιώτη, παρότι απουσίαζαν από την συνεδρίαση οι Φώντας Ρούσσης, Τάσος Μπερτόλης και ο παραιτηθείς Δημ. Κορμανιώτης. Αυτομάτως θα κληθεί ο επόμενος αναπληρωματικός Γιώργ. Νικολάου να καλύψει τη θέση.
Η αργοπορία υποβολής της παραίτησης Κορμανιώτη, δημιούργησε «κενά αέρος» στη διοικητική δομή της ΕΠΣΑΝΑ και αναμένεται νέα αναστάτωση με την είσοδο Νικολάου σ’ αυτή.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ένωση σε νέο σταυροδρόμι, αφού αναμένεται άλλο σενάριο διοίκησης και πιθανή ανατροπή των ισχυουσών ισορροπιών…
Το μέλος του Δ.Σ. Νάσος Μεντζαφός, σχολίασε σχετικά: «Σκοπός αυτή την στιγμή είναι να κοιτάξουμε μπροστά», χωρίς να εξηγεί περαιτέρω που μπορεί να οδηγήσουν οι εξελίξεις.



* Σχετική δήλωση του Δ. Κορμανιώτη έχει ως εξής: «Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ έπρεπε να παραιτηθώ λόγω φόρτου εργασίας και μόνο. Αυτά τα δυόμιση χρόνια πιστεύω πως απέκτησα μόνο φίλους τόσο εντός Δ.Σ. όσο και εκτός. Αυτά τα δυόμιση χρόνια πιστεύω πως πρόσφερα ό,τι μπορούσα για να κάνουμε την Ένωση καλύτερη. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο Γιαρένη Δημήτρη όσο και τους υπόλοιπους συναδέλφους στο Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Όπως έγραψε κι ένας φίλος, αγαπάω το ποδόσφαιρο»!!! Με εκτίμηση ΚΟΡΜΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money