Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-1


Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Εθνικού που έπαιξε καλύτερα στο πρώτο μέρος ενώ η γηπεδούχος Σταμάτα υπερείχε στο β’! Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το πολύτιμο γκολ της νίκης στο 15’ με τον Ραπτογιάννη και είχαν χαμένη ευκαιρία στο 26’ για το 2-0. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο 31’, το 53’, το 54’ και το 61’, που ο Βασιλάκης απέκρουσε σε τετ-α-τετ κεφαλιά του Παπιδάκη. Στο 69’ δυνατό μακρινό σουτ του Ραπτογιάννη απέκρουσε δύσκολα ο Μορφονιός και στη συνέχεια της φάσης η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι. Στο 78’ η Σταμάτα ζήτησε φάουλ κοντά στην περιοχή, που ο διαιτητής δεν έδωσε και στο 92’ έγιναν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, που αποσοβήθηκαν από τους πιο ψύχραιμους και ο διαιτητής έδειξε κίτρινες κάρτες.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Γκούβας, Κυριακόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Σαβούρδος): Μορφονιός, Χατζής, Παπάζης, Μπόρας, Άγγ. Σφακιανάκης, Μπίντζος, Παπιδάκης, Κων. Σφακιανάκης (77’ Φαραντάκης), Χαμπέρης (57’ Τσιαμπάς), Ιορδανίδης, Λαμπούρας.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Σκουβαράς): Βασιλάκης, Χαλιλάι (65’ Κουσούλης), Βλασσόπουλος, Μαντζιώκας, Ι. Αθανασόπουλος, Αζάλ, Ραπτογιάννης (79’ Νάκο), Αλτιπαρμάκης (87’ Σπηλιωτόπουλος), Ραζακιάς, Σούλας, Κίτσι (92’ Βαζάκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money