Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΡΚΟ 1-1


Δυνατό παιχνίδι και ισοπαλία μεταξύ Θησέα και Μαρκό στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Ν. Μάκρης. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 3’ με τον Καλιαμπάκα (0-1). Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και στο 53’ ισοφάρισαν με τον Τσατσούλα (1-1). Στο 30’ ακυρώθηκε γκολ του Ζιάγκου ως οφ-σάιντ και στο 84’ κεφαλιά του Καλιαμπάκα έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Από το 85’ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Βαζέχα, καθώς είχαν γίνει οι αλλαγές. Η Μαρκό δεν ήταν αρκετά καλή και ο Θησέας άξιζε την ισοπαλία. Στο ημίχρονο απειλήθηκαν επεισόδια από κάποιους ανεγκέφαλους εκτός γηπέδου, που πέταξαν στο καμαράκι των διαιτητών αναμμένο πυρσό!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας. Ο διαιτητής έδειξε μόνο μία κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται και οι δύο ομάδες στο τέλος για ανοχή στο δυνατό παιχνίδι εκατέρωθεν.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Πράπας (63’ Κ. Τσέλιος), Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Μουλλάκης (78’ Μηναδάκης), Ν. Αθανασόπουλος (46’ Μ. Ευαγγελίου).
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης (46’ Μπαμίχας), Μανωλιάς, Λαλάι, Δημητρακόπουλος, Σόφης, Βαζέχα, Χοτζάι (46’ Νταή), Καλιαμπάκας, Σάντρια (60’ Πλιάγκας), Ζαραδούκας (78’ Θ. Βλάχος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money