Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3-2


Την πρώτη του νίκη με τερματοφύλακα τον Τσίκλο (!) σημείωσε ο Κεραυνός, που επικράτησε του Παθιακάκη με 3-2 ύστερα από αμφίρροπο παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες, παρά τον κακό από τη λάσπη αγωνιστικό χώρο και επιτεύχθηκαν 4 γκολ, με αποτέλεσμα 2-2. Η είσοδος του 22χρονου Καλαβρού στο 76’ έκανε τη διαφορά υπέρ του Κεραυνού. Στο 7’ ο Μαγγανάς πέτυχε το 1-0. Στο 9’ ισοφάρισε ο Ανεζύρης (1-1) και στο 12’ ο Ν. Βανγκέλι έδωσε πάλι προβάδισμα στον Κεραυνό (2-1). Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (47’) ο Κατσιγιάννης έκανε το 2-2. Με προσωπική ενέργεια στο 82’ ο Γκαβασιάδης κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε ο ίδιος, κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (3-2). Στο 87’ ο Κατσιγιάννης, μόνος προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλλα άουτ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μετακίδης, Βλαχόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Τσίκλος, Μαρμαράς (81’ Στεργίου), Δ. Λιούμης, Μεγαγιάννης (66’ Μάτι), Αναγνώστου (76’ Καλαβρός), Μπούμπας, Μαγγανάς, Ν. Βανγκέλι, Γκαβασιάδης (90’ Π. Βανγκέλι), Κοντογιάννης, Δ. Κατσίκης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Τσαΐνης, Καψιόχας, Λαζαρίδης, Γκάτζιος, Μανγκαλατσίου (46’ Αγγελίνας), Ανεζύρης, Κατσιγιάννης, Ξενάκης, Κωστένογλου, Γεωργαντώνης (61’ Μπάσολι).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money