Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-0


Μεγάλη νίκη της Βουλιαγμένης -δεύτερη διαδοχική, αυτή τη φορά στο γήπεδο Βάρης- επί του πολύ καλού Εθνικού Ν. Μάκρης. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ στις (πολλές) ευκαιρίες που δημιούργησαν και στα δύο ημίχρονα. Οι θεωρητικά γηπεδούχοι, που αναμένεται να επιστρέψουν στην πραγματική τους έδρα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, πέτυχαν να σκοράρουν στο 41’ με τον ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τρακάλα, που πήρε ωραία πάσα από τον Καρδαμίτση (1-0). Ο Εθνικός έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Ραπτογιάννη, τον Σούλα και τον Κουσούλη, που είχε και δοκάρι στο 82’, αλλά γκολ δεν μπήκε… Η Βουλιαγμένη με επικίνδυνες αντεπιθέσεις, απείλησε δύο φορές και με άλλο τέρμα, αλλά στην τελική προσπάθεια οι παίκτες της έστειλαν την μπάλλα άουτ…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σ. Βαβουράκη, Βλαχόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Κόλλιας, Μπακούρος, Κουκουνασούλης, Αδαμίδης (46’ Μπίνας), Καρδαμίτσης, Λ. Μαντακίδης (88’ Κουσιάκης), Τουρπέτας, Τρακάλας (70’ Παινέσης), Μράντι (92’ Μαγγόγιας), Κουφογιάννης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Σκουβαράς): Βασιλάκης, Βλασσόπουλος, Βουτάς (83’ Σπηλιωτόπουλος), Μαντζιώκας, Ι. Αθανασόπουλος (83’ Αζάλ), Κουσούλης, Δ. Ραπτογιάννης, Σοφρόνη, Ραζακιάς (61’ Αλτιπαρμάκης), Σούλας, Κίτσι (46’ Χαλιλάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money