Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0-1


Η δουλειά του Πέτρου Μπόντζου αρχίζει να «βγαίνει» και το Κορωπί βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη η νίκη στην Ανάβυσσο επί του ισχυρού Σαρωνικού, που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων του. Καλύτερο και μαχητικό το Κορωπί, επικράτησε δίκαια σ’ ένα ντέρμπυ που οι αντίπαλοι διατηρούν βάσιμες βλέψεις ανόδου στην Α’ κατηγορία. Το α’ ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους πιο «ζωηρούς» στο γήπεδο ενώ οι γηπεδούχοι πρόσεχαν την άμυνά τους. Πιο καλή φάση, ένα κτύπημα φάουλ με εκτελεστές τους Πάντου και Παντελή, με τον Χαντζάρα να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός βελτιώθηκε αλλά επιθετικά ήταν αναιμικός, καθώς ο έμπειρος Μουσαράι ήταν απειλητικός και στο 61’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Όμως στο 66’ ο ίδιος παίκτης δεν αστόχησε και πέτυχε το τέρμα του Κορωπίου, μετά από ωραίο άνοιγμα του Πάντου στον σκόρερ. Ο Σαρωνικός στο 70’ είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το δυνατό σουτ του Παπακωνσταντίνου σε εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κονόμι. Το Κορωπί είχε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει στο 75’ ενώ στο 90’ απεβλήθη ο Δημ. Οικονομίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Αρφάνης – Σπίθας, Βαβουράκη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος): Χαντζάρας, Ρέδι, Πατσαούρας, Ζουμπουρλής, Χρ. Κετέογλου (74’ Ναυπλιώτης), Σ. Χριστόπουλος, Δημητριάδης (70’ Ρόθος), Γκιούζι (46’ Μπουκουβάλας), Μπουγατσιάς, Μαραγκός, Έλενας (55’ Παπακωνσταντίνου).
ΚΟΡΩΠΙ (Μπόντζος): Κονόμι, Φετολλάρι, Φώτος, Πάντου, Ξένος (60’ Αθανασίου), Χρ. Μπανάι, Παντελής (90’ Σούπουλη), Μερκούρης, Mουσαράι (70’ Δ. Οικονομίδης), Βίλα, Μάργαρης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money