Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1


Με προσωρινό προπονητή τον Δημ. Ρούσο, τα Γλυκά Νερά νίκησαν εκτός έδρας τον Παθιακάκη 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλύτερα και η χλιαρή πίεση του Παθιακάκη στο β’ μέρος δεν έφερε αλλαγή στο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν (72’) για πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Κατσιγιάννη ενώ ακυρώθηκαν και δύο τέρματα ως οφ-σάιντ, ένα από κάθε πλευρά. Το πολύτιμο τέρμα τον Γλυκών Νερών σημείωσε στο 34’ ο Καπράλος με κοντινό πλασέ (0-1).
Διαιτητές: Τριγάζης – Ντόστης, Αλεξοπούλου. Στο 65’ ακυρώθηκε γκολ του Κατσιγιάννη και στο 87’ γκολ του Κούτρου. Επικίνδυνος ο ορισμός βοηθών που δεν γνωρίζουν καλά τον κανονισμό του οφ-σάιντ.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Ανδρουτσόπουλος (46’ Μπάσολι), Καψιόχας, Γκάτζιος, Τσαΐνης, Μανγκαλατσίου, Μιχαηλίδης (46’ Αγγελίνας), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (59’ Κατσαρίδης), Γεωργαντώνης (74’ Μπαμπότσι), Ανεζύρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ρούσος): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας, Παυλάκης (81’ Συμβουλίδης), Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (65’ Καλφακάκος), Νάνος, Στίσι (73’ Χριστοδούλου), Καπράλος (55’ Κούτρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money