Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2-4


Επιβεβαιώνοντας τις υψηλές βλέψεις του, ο Ωρωπός πήρε το «διπλό» στην Αγ. Μαρίνα από τον Αετό Πικερμίου. Το πέτυχε με ανατροπή αφού το παιχνίδι «άνοιξε» από την αρχή, με τον Αετό να προηγείται στο 8’ με τον Καραβατάκη (1-0). Αμέσως (10’) απάντησε ο Ωρωπός με τον Ευφραιμίδη (1-1) και πήρε προβάδισμα στο 15’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Τσελάι. (1-2). Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-3 στο 55’ πάλι με τον Τσελάι αλλά στο 60’ ο Αετός μείωσε με τον Κόλλια (2-3). Στο 83’ και σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Κανάρη, με αυτογκόλ του Δ. Τσιούμα, έγινε το 2-4, που ήταν το τελικό σκορ νίκης του Ωρωπού. Η ομάδα του πολύ αξιόλογου προπονητή Αργύρη Πούλου, διαθέτει ποιότητα, σιγά-σιγά αποκτά αποτελεσματικότητα και προβάλλει ως εκ των φαβορί για άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Σημειωτέον ότι στο 85’ σε επίθεση του Ωρωπού, τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας Μεϊντάνης, κι ενώ η εστία του ήταν άδεια, ο Τέλης Τσελάι μόνος με το …τέρμα, βλέποντας τον τερματοφύλακα πεσμένο, τραυματία και ανήμπορο να αντιδράσει, πέταξε την μπάλλα πλάγια… Ήταν το fair-play της χρονιάς!
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Μεϊντάνης, Δημητρίου, Δ. Τσιούμας, Διαμάντης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κόλλιας (77’ Ραπολάρι), Δριλάκης (81’ Άμερ), Καραβατάκης, Δογάνης, Μπερέτης (60΄ Μανέτας).
ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος): Μίγγιρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μουστής, Ζουβερέλλης, Τσελάι (92’ Νάστος), Μπραχιμάι, Φιλλής (87’ Αλεξόπουλος), Κανάρης (70’ Γιόνι), Ευφραιμίδης (86’ Σπ. Μίχας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money