Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΥ


Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα φίλων του Πανσταυραϊκού
Όνειρο για τους φίλους του Πανσταυραϊκού η δίκαιη διαιτησία
Οι φίλοι του Πανσταυραϊκού παρά την οδυνηρή ήττα της ομάδας τους στο 89’ συγχαίρουν ολόψυχα τον νικητή ΑΟ Συκαμίνου, κι αυτό άσχετα με την και πάλι σε βάρος τους 85-15 διαιτησία των κυρίων Τσέλιου και Αθανασοπούλου, που συνεχώς με αντίθετα σφυρίγματα έδιναν πάντα την μπάλα -ακόμη και σε χωρίς φάουλ, θέατρο- στους αντιπάλους, παραβλέποντας μάλιστα στο 77’ και κλασικό υπέρ τους πέναλτυ, σε ανατροπή του Θωμά Μήτρου.
Έτσι, κόντρα στις μύριες κακουχίες και αντιξοότητές τους, τα παιδιά του Πανσταυραϊκού και οι φίλοι τους συνεχίζουν αλύγιστοι την ηρωική πορεία τους, με προκλητικό εδώ και 4 χρόνια σύμμαχο εξόντωσής τους την μαγκιά της διαιτησίας, που πάντα σέβονται, χωρίς όμως η πλειοψηφία αυτών των διαιτητών -επαίσχυντα- να σέβεται τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να τους περιγελούν ακόμη και τα άψυχα …κούτσουρα! Μόνο φέτος, περιληπτικά έχουμε:
* Στην πρώτη ήττα μας με 1-0 από τους Νικητές Ανθούσας, ο κ. Κώτσαινας με 80-20 εναντίον μας, παρέβλεψε στο 82’ πέναλτι υπέρ μας σε ανατροπή του Σάκκα.
* Στο 0-0 με την Δόξα Άνοιξης, ο κ. Κωστάκης με 80-20 εναντίον μας, ακύρωσε στο 87’ υπέρ μας πέναλτι, σε ανατροπή του Σάκκα μπροστά του, με εκπρόθεσμη υπόδειξη του επόπτη Μετακίδη, που ήταν 30 μέτρα μακριά…
* Στην Αγία Άννα χάσαμε 3-2 από την Δόξα, με ανύπαρκτο πέναλτι στο 94’ του κ. Γκούγκαρη…
* Και στο πρόσφατο 0-0 του Κουβαρά, ο κ. Καρράς αρνήθηκε στο 97’ πέναλτι υπέρ μας, σε βάναυσο λάκτισμα και ρατσιστική βρισιά του αντίπαλου πορτιέρο στον Χ. Μήτρου, εντός περιοχής…
ΕΥΓΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΕΣ, συνεχίστε να μας κακοποιείτε, όλοι οι κανόνες δικοί σας, εστέ υπερήφανοι ρε μάγκες!!!
Με το συμπάθιο, οι φίλοι του Πανσταυραϊκού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money