Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2-1


Τα Καλύβια έκαναν την ανατροπή και νίκησαν στην έδρα τους τον Παμπαιανικό με 2-1. Ύστερα από το υποτονικό α’ ημίχρονο, στο τέλος του οποίου (41’) προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια (0-1), οι γηπεδούχοι μπήκαν στο β’ μέρος δυνατά και ισοφάρισαν στο 52’ κι αυτοί με κτύπημα φάουλ του Ντούνη (1-1). Στη συνέχεια, ο Μαυροθαλασσίτης με δύο προσωπικά γκολ στο 59’ και στο 84’ έκανε το 3-1 δίνοντας «αέρα» στα Καλύβια, που πήραν τελικά την πολύτιμη νίκη, παρά την μείωση του σκορ από τον Παμπαιανικό στο 89’ με τον Κατσικώστα.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ.Τζαφόλιας, Κουλοχέρης. Απεβλήθη από τον πάγκο του για συνεχείς διαμαρτυρίες στους διαιτητές, ο προπονητής των φιλοξενουμένων Α. Τσαγδής.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Πασκάλι, Καραγιάννης, Ε. Χριστόπουλος, Σύρος, Κοτσίου (75’ Ντογκάνι), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος, Αχ. Λάπας (94’ Ντρέτσα), Μήτρος (70’ Σταμάτης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσαγδής): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Επ. Λάππας, Μακρόπουλος, Σπυρόπουλος, Τράντος (70’ Κατσικώστας), Γκόμπλιας, Λιάκος (77’ Σιδέρης), Κορώνης (62’ Μυρτάι), Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money