Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΣΕ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΠΣΑΝΑ!


Τον Απρίλιο 2016 γράφαμε ότι δεν υπήρχε διοίκηση στην ΕΠΣΑΝΑ. Σήμερα μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι υπάρχει διοίκηση στην ΕΠΣΑΝΑ, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να αναδείξει την προχειρότητα του τρόπου διοίκησης, με σωρεία λαθών όσων ασχολούνται με αυτή (πλην των γνωστών Γιαρένη και Νάκα, οι οποίοι αποτελούν μόνοι τους παραδείγματα προς αποφυγή)!
Η διεξαγωγή των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων (ανδρών και υποδομών) είναι προβληματική και χαρακτηριστική της περιόδου μεγαλείου (!) που διανύει η ΕΠΣΑΝΑ. Τα κατορθώματα της «χάρτινης» διοίκησης, εξάλειψαν κάθε περιθώριο ανοχής στα σωματεία που ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα και ώρες ενασχόλησης σε διαδικαστικές γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, καθώς το ζητούμενο της αξιοπιστίας των πρωταθλημάτων έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της έρευνας!
Η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώσει. Η εξέλιξη των διοργανώσεων έχει μετατεθεί στα γραφεία (με συζητήσεις, αναφορές, καφενειακά ρουσφέτια και αντιπαλότητες) χωρίς -μάλιστα- κάποια επεξηγηματική ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ προς τα σωματεία.
Μόνο για τις «καρέκλες» τους ξέρουν να μιλάνε οι διοικούντες. Κανένα ενδιαφέρον για τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο κάτω από αντίξοες συνθήκες (και εμβόλιμες αγωνιστικές), κανένα ενδιαφέρον για τους άπειρους νεαρούς κυρίως διαιτητές που «τραβάνε κουπί» κάθε Σαββατοκύριακο. Σύντομα φαίνεται ότι οι διαμαρτυρίες θα πληθύνουν, αν κρίνουμε από την συνεχώς διογκούμενη διάθεση των παραγόντων, να παραπονούνται για τους ορισμούς διαιτητών.
Ξαφνικά προέκυψε και «ανάγκη» για έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων–μελών, για να συζητηθεί πάλι το γνωστό θέμα της παράνομης εκλογής και παρουσίας του Δ. Κορμανιώτη στο Δ.Σ. της Ένωσης. Δηλαδή, τι θα συζητηθεί; Αν είναι σωστός ο νόμος του Κράτους; Μήπως, ζητήσουν από τα σωματεία να παρανομήσουν (με πιθανή την εισαγγελική παρέμβαση ανά πάσα στιγμή); Τι θέλουν οι Γιαρένης–Νάκας να εξασφαλίσουν από τα σωματεία; Την ανοχή τους για να συνεχίσουν αυτοί να διοικούν, όπως τα τελευταία 2,5 χρόνια; Γιατί επιδιώκουν την γελοιοποίηση της Ένωσης σ’ όλη την Ελλάδα; Γιατί επιμένουν να μην ακολουθούν τη λογική της σύνεσης και της ήρεμης αποδοχής των ισχυόντων κανονισμών και νόμων; Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, η Ένωση οδεύει προς την ανυποληψία και την …διάλυση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money