Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-2


Πραγματοποιώντας συμβατική εμφάνιση αλλά όντας πιο αποτελεσματική, η Νίκη Δροσιάς νίκησε την γηπεδούχο Σταμάτα με δύο τέρματα στο β’ ημίχρονο. Το ματς ήταν τοπικό ντέρμπυ, δεδομένου ότι παίκτες των δύο ομάδων έχουν αγωνισθεί και με τις δύο «φανέλες». Η κόντρα περιείχε πολύ εγωισμό ακόμη (χωρίς ακρότητες) και στην εξέδρα! Το 0-1 σημείωσε στο 65’ ο Θεοδώρου, με πλασέ σε κενή εστία από παράλληλη σέντρα και το 0-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αρκατίνης.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο α’ μέρος (25’ με κεφαλιά και 35’ με πλασέ). Στο β’ ημίχρονο πάλι η Νίκη είχε το «πάνω χέρι» και στο 63’ ο Μορφονιός απέκρουσε δύσκολα επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων του ενώ λίγο νωρίτερα (50’) η Σταμάτα είχε ένα καλό κτύπημα φάουλ που παραλίγο να της απέφερε γκολ… Και μετά ήλθαν τα γκολ της Νίκης Δροσιάς, που της έδωσαν την πολύτιμη νίκη!
Διαιτητές: Μπερέτας – Περδίκης, Νίκας.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Παναγόπουλος, Κατσέρης, Πατρινός, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας, Καλαμάρας, Μαρώλιας (60’ Θεοδώρου), Καρατσίκος, Ασημακόπουλος, Ελευθερίου, Ι. Δημητρίου (75’ Αρκατίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money