Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2-1


Ο δυνατός αέρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη των γηπεδούχων Καλυβίων επί του Αχιλλέα, που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλό του… Οι γηπεδούχοι δεν είχαν εμφανή υπεροχή αλλά έδειξαν καλύτερη διάθεση και κυνήγησαν το αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας το σκοπό τους. Ο Αχιλλέας είτε αιφνιδιάσθηκε στο α’ ημίχρονο είτε μπήκε στον αγώνα με την αίσθηση του σαφώς καλύτερου, χωρίς να το αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο! Πάντως, στο β’ μέρος βελτιώθηκε και λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία.
Μόλις στο 3’ από κτύπημα κόρνερ του Ντούνη, η μπάλλα πήρε περίεργη τροχιά, βρήκε το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Νικολίτσα (1-0). Στο 18’ ο Αχιλλέας αντέδρασε κι έχασε ευκαιρία ενώ στο 19’ τα Καλύβια δεν αξιοποίησαν δική τους ευκαιρία. Στο 30’ έγινε το 2-0 ύστερα από προσπάθεια του Αναστόπουλου από πλάγια και σέντρα στον σκόρερ Κοτσίου.
Στο β’ ημίχρονο, με τον αέρα υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πίεσαν αλλά ήταν φλύαροι. Σε αντεπίθεση (76’) τα Καλύβια έχασαν ευκαιρία με τον Ντογκάνι και στο 82’ ο Μπούσκος με κεφαλιά, αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, μείωσε 2-1. Στο 89’ παραλίγο να γινόταν το 2-2 αλλά το κτύπημα φάουλ του Πιτσούνη έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι. Στο 90’ υπήρξε εκνευρισμός μεταξύ αντιπάλων παικτών κι αποβλήθηκε ο Κοτζάι των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Γκούβας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης (70’ λ.τρ. Κουφαλιάς), Ε. Χριστόπουλος, Κοτζάι, Κοτσίου (75’ Ντογκάνι), Μαυροθαλασσίτης, Ντούνης, Αναστόπουλος, Λάπας (88’ Σταμάτης), Μήτρος (80’ Σ. Χριστόπουλος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Θανόπουλος, Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης (80’ Μπούλιας), Σταματόπουλος (87’ Αβραμόπουλος), Φούντας (63’ Λάνι), Πιτσούνης, Μπιζάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money