Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0-4


Το βελτιωμένο Κορωπί πέρασε με άνεση από την Φώκαια αφού επικράτησε του γηπεδούχου Πρωτέα 4-0, με πρωταγωνιστές τους Μουσαράι και Παντελή. Ο Μουσαράι πέτυχε δύο γκολ: Στο 18’ με κεφαλιά σε σέντρα του Παντελή (0-1) και στο 43’ με πλασέ μετά πάλι από πάσα του Παντελή (0-2). Στο β’ ημίχρονο το Κορωπί διατήρησε τον ρυθμό του στην προσπάθεια του Πρωτέα να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία των φιλοξενουμένων. Και στο τέλος, το Κορωπί πέτυχε δύο ακόμη τέρματα: Στο 87’ ο Σκουρλής με ατομική ενέργεια από το κέντρο του γηπέδου, βρέθηκε απέναντι στον Παναγούλη και με πλασέ έκανε το 0-3 ενώ στο 89’ ο Μάργαρης με νέο πλασέ από πάσα του Βίλα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Διαιτητές: Φωστέρης – Κουτζιακουτζίδης, Γκούβας.
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. (Σιδέρης): Παναγούλης, Πολυμενάκος, Νίνα (29’ Πούλος), Τσιάτσιος, Μακροδημήτρης, Χύκα, Καλαθάς (67’ Μαρμπαρής), Χαντάντ, Ράικος (75’ Ντούνι), Τσιριγώτης, Σκούρτας.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπόντζος): Κονόμι, Φετολλάρι, Μερκούρης, Πάντου, Καπουράνη, Χρ. Μπανάι (83’ Μανασσής), Παντελής, Σούπουλη (67’ Σκουρλής), Μουσαράι (75’ Αθανασίου), Βίλα (90’ Αμπεντινάι), Μάργαρης.
* Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της μητέρας του παίκτη του Πρωτέα Νίκου Καλαθά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money