Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0-1


Έγινε ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, πρωτόγνωρη για την ιστορία της περιοχής, στο τοπικό ντέρμπυ Πρωτέα–Σαρωνικού, που κρίθηκε στο 70’ με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μαραγκού (1-0). Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 500 και πλέον θεατών που κατέκλυσαν το γήπεδο, καθώς η αναμέτρηση ήταν δυναμική, κυρίως με μάχες στο κέντρο, με νεύρα και ένταση. Όλα αυτά όμως, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ο νικητής Σαρωνικός έδειξε κάποιες αδυναμίες στην άμυνα ενώ ο Πρωτέας με το νεανικό του σύνολο στάθηκε αρκετά καλά… Ο Σαρωνικός μπήκε καλύτερα στον αγώνα και δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10’ με κεφαλιά του Μπουγατσιά, που έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγούλης. Μετά το 20’ ο Πρωτέας ισορρόπησε το παιχνίδι και σε 5 λεπτά δημιουργήθηκαν οι 3 καλύτερες φάσεις του ημιχρόνου. Στο 25’ με δυνατό σουτ του Χαντάντ μόλις άουτ, στο 26’ που έκοψαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Πρωτέα προσπάθεια των φιλοξενουμένων και στο 28’ πάλι με νέα καλή αλλά χαμένη επίθεση του Πρωτέα. Στο β’ ημίχρονο οι αντίπαλοι δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις. Σε κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου στο 57’, έδιωξε ο Παναγούλης εντυπωσιακά και στο 70’ ο Μαραγκός, με έξυπνο κτύπημα φάουλ πέρασε την μπάλλα δίπλα από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν για να ισοφαρίσουν. Στο 73’ καταπληκτικό σουτ του Νίνα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή και στο 94’ ο Τσιριγώτης από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Σοφιάς, Κακάνης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παναγούλης, Πολυμενάκος, Νίνα, Παπαγεωργίου, Μακροδημήτρης, Χύκα, Τσίπης (46’ Καλαθάς), Χαντάντ, Ράικος (61’ Ντούνι), Τσιριγώτης, Σκούρτας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος): Καραλής, Μπουκουβάλας (64’ Ρόθος), Σ. Χριστόπουλος, Ζουμπουρλής, Χ. Κετέογλου (46’ Μαραγκός), Ναυπλιώτης, Ρέδι, Γκιούζι, Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου (58’ Πατσαούρας), Έλενας (75’ Χασουράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money