Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο Δ. ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο προπονητής του Κρυονερίου Δημήτρης Μαντούκας, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαραζιώτη για τον σημερινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που είναι πρωτοπόρος στην Α’ κατηγορία. Ο κ. Μαντούκας ζει μόνιμα στην Παλλήνη εδώ και αρκετά χρόνια, κι εξήγησε ότι η ομάδα του αποτελεί την μεγάλη έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης αν και προέρχεται από την Β’ κατηγορία. Τόνισε ότι δεν φοβάται τον αντίπαλο και ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
- Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο κύπελλο, η ομάδα βρίσκεται πλέον στον τελικό. Μιλήστε μας για την εφετινή περιπέτεια του κυπέλλου…
- Σίγουρα είναι μια εντυπωσιακή πορεία για τα δεδομένα του Α.Ο. Κρυονερίου, μιας ομάδας Β’ κατηγορίας, που ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά. Τα δυο πρώτα παιχνίδια με τον Παμπαιανικό, τα είδαμε σαν φιλικά προετοιμασίας και παραλίγο να  πληρώσουμε το τίμημα γι’ αυτό, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Στα δυο επόμενα, δώσαμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έπαιζαν στο πρωτάθλημα. Όταν, όμως, αποκλείσαμε την Μαρκό, καταλάβαμε ότι κάτι καλό μπορούσαμε να πετύχουμε στο κύπελλο. Έτσι όσο προχωρούσαμε τόσο πιο πολύ πιστεύαμε στον τελικό. Και πιστεύω με τις εμφανίσεις που κάναμε με την Δόξα Κορωπίου και τον Πρωτέα, δίκαια είμαστε στον τελικό.
- Ο αντίπαλος είναι πρώτος στην Α’ κατηγορία με ένα -κατά γενική ομολογία- πολύ δυνατό ρόστερ. Πως περιμένετε το παιχνίδι; Με ποια λογική θα το αντιμετωπίσετε;
- Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Αυτό το δείχνει και η διαφορά που έχει στην βαθμολογία. Περιμένω να γίνει ένα  παιχνίδι δυνατό, με πολύ πάθος κι από τις δυο ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπυ. Αυτό που θα προσπαθήσουμε εμείς, είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ν’ απολαύσουμε τον τελικό, κι αν μπορέσουμε να τον κερδίσουμε!
- Υπάρχει φόβος γι’ αυτό το ματς; Φαντάζομαι ότι αποδέχεστε τον όρο του αουτσάιντερ.
- Κανένας φόβος… Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στο παιχνίδι αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο.
- Που πιστεύετε πως θα κριθεί ο τελικός; Ποια είναι τα σημεία – κλειδιά;
- Πιστεύω ότι ο τελικός θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος των παικτών. Επίσης, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού και κατά  πόσο θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου. Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξουν και οι στημένες φάσεις.
- Αγωνιστικά η ομάδα σας αντιμετωπίζει προβλήματα;
- Δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα. Αλλά σ’ ένα τελικό υπάρχουν πολλές συγκυρίες που παίζουν ρόλο.
- Έχετε ζήσει πάλι ανάλογη εμπειρία τελικού;
- Ως προπονητής δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Ως βοηθός προπονητή ήμουν στην ομάδα της Κηφισιάς, όταν αντιμετωπίσαμε στον τελικό της ΕΠΣΑ, την ομάδα του Απόλλωνα προ τριετίας, στο Περιστέρι.
- Οι παίκτες σας;
- Στην ομάδα μας υπάρχουν 1-2 παίκτες, που έχουν παίξει σε τελικό. Αλλά για τους περισσότερους είναι η πρώτη φορά…
- Ποια ευχή θα δίνατε γι’ αυτό το παιχνίδι και τι μήνυμα θα στέλνατε στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο;
- Θα ήθελα να ευχηθώ να διεξαχθεί  ένας καλός τελικός, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Όλοι οι φίλαθλοι που θα έλθουν στο γήπεδο, πρέπει να είναι κόσμιοι να αφήσουν τους παίκτες της κάθε ομάδας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να απολαύσουν έναν καλό τελικό.                                                                                                                                      Πηγή: «Ζω Παλλήνη» 

* Όλες οι φωτογραφίες είναι από την συνεστίαση της ΕΠΣΑΝΑ για τον τελικό, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/3 στην ταβέρνα του "Πανάγου" στον Άγιο Στέφανο. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money