Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 5–0




Καλή εμφάνιση και εύκολη επικράτηση για τον πρωτοπόρο κι επίδοξο πρωταθλητή Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Πέτυχε το 1-0 στο α’ ημίχρονο (30’) με σουτ στην κίνηση από τον Τσουμάνη ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες στο ίδιο διάστημα. Η Λαυρεωτική με ψυχή της ομάδας τον Τσιαούση, δεν απείλησε ποτέ σοβαρά τον αντίπαλό της.
Στο β’ μέρος τα γκολ μπήκαν απανωτά. Στο δίλεπτο 47’–49’ και στο πεντάλεπτο 70’–75’. Το 2-0 σημείωσε ο Τσιούμας (47’) με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Το 3-0 έγραψε ο Φώσκολος (49’) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο Λέκα. Ο Φώσκολος με σουτ (70’) και ο Αθανασόπουλος με πλασέ (75’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0. Λίγο αργότερα ακυρώθηκε κι άλλο γκολ των γηπεδούχων, ως οφ-σάιντ. Γενικά, ήταν μια δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού, που επανήλθε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Λεπτολόγος στα σφυρίγματα αλλά σωστός ο διαιτητής Μανιώτης (Δουλγεράκης, Τσιαλογιάννης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήππου (74’ Σεβδαλής), Μπερμπάντης, Καρποντίνης, Στεφανή, Τσουμάνης (56’ Σιαδήμας), Φώσκολος, Βαζέχα (70’ Μανωλόπουλος), Αθανασόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Παπακωσταντίνου, Χασιώτης, Γκαβέρας, Παπαγεωργίου, Πάνου, Σελιμάς (57' Σέμπρος) Τσιαούσης (51' Βλαντής), Τζώρας, Παπαδόπουλος (86' Δρούγκας), Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money