Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–2


Στιγμιότυπο από τον αγώνα του α' γύρου, που τα Γλυκά Νερά νίκησαν με 2-0 τον Άρη Βούλας 


Αυτοκτόνησε ο Άρης Βούλας, αφού προηγήθηκε 2-0, είχε 2 δοκάρια αλλά τελικά παραχώρησε γηπεδούχος ισοπαλία 2-2 στα Γλυκά Νερά, που έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Στο 22’ ο Παπαγεωργίου πέτυχε το 1-0 και στο 35’ ο Διγενής είχε το πρώτο δοκάρι. Ακολούθησε στο 42’ το δοκάρι του Π. Μαντακίδη και στην αρχή του β’ μέρους (50’), οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ που εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου κι έγραψε το 2-0.
Αφού ο Άρης έχασε κι άλλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, τα Γλυκά Νερά βελτιώθηκαν και με κεφαλιά του Γάσπαρη στο 55’ (ύστερα από κτύπημα κόρνερ), μείωσαν σε 2-1 και 10’ λεπτά αργότερα (65’), καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πάθει ψυχολογική καθίζηση, ο Αναστασάκης ισοφάρισε 2-2 μετά από προσωρινή απόκρουση του Μάρκου σε σουτ του Μουτζακά. Στο τέλος η ομάδα της Βούλας «ξαναζωντάνεψε» και διεκδίκησε την νίκη αλλά ο Τσούκας απέκρουσε σουτ του Παπαγεωργίου και ο Λ. Μαντακίδης είχε σουτ από καλή θέση άουτ!
Υποδειγματική η διαιτησία: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Τσιαγκάνης (81’ Καρδαμίτσης), Αντάρτης, Χρυσοσπάθης, Διακρούσης, Μήτσιος (55’ Σιδερόπουλος), Βεϊζάι, Π. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου, Διγενής, Λ. Μαντακίδης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος, Νίνο (46’ Χ. Αντωνόπουλος), Λάβδας, Αναστασάκης, Νάνος, Λουκής (57’ Παναγόπουλος), Γιαννούλης, Μουτζακάς, Καραμανίδης, Γάσπαρης (70’ Σκρέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money