Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–2




Αγώνας με δύο όψεις! Στο μεγαλύτερο μέρος τα γηπεδούχα Γλυκά Νερά είχαν την υπεροχή, έπαιξαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’ με γκολ του Λουκή (1-0). Στην αρχή του β’ μέρους η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια και μάλιστα στο 60’ ο Παναγόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι του Βλάχου.
Τα πράγματα άλλαξαν σιγά-σιγά και η Δόξα Αγίας Άννας σε μια αντεπίθεση στο 70’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Ζωγράφου (1-1). Οι γηπεδούχοι έπαψαν να …υπάρχουν στο γήπεδο, έχασαν την αυτοπεποίθησή τους και παραδόθηκαν αμαχητί στους αντιπάλους τους, που πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 76’ με τον Σάββα, ο οποίος ξεπέρασε στο τρέξιμο τον Γιαννούλη και πλάσαρε τον Σαμωνά (1-2).
Η απροσδόκητη και μεγάλη νίκη της Δόξας, πανηγυρίσθηκε έντονα από τους λίγους οπαδούς της, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροπαρεξηγήσεις με παράγοντες και φίλους των Γλυκών Νερών. Η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ήταν καταλυτική στην επαναφορά της ηρεμίας…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Σαμωνάς, Μαστορόπουλος, Χ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Λουκής (75' Κουτρουμάνος), Νάνος, Μουτζακάς (46' Παναγόπουλος), Καραμανίδης, Γάσπαρης (65' Σκρέκης).
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Νιφόρος, Σούλης, Δημάκης, Φιλίππου, Βλαντόιου, Σάββας, Μαβίδης, Ζωγράφος (70' Παλατσίδης), Γκίνι (46' Ασημακόπουλος), Κυριακίδης (56' Σπυρίδης). 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money