Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–1

To 0-1 από τον Κατσούλα στο 25'
Μετά από πολύ δυνατό παιχνίδι, που πλησίασε τα όρια του αντιαθλητικού, το Κορωπί κατάφερε να λυγίσει την διάθεση των παικτών του Πρωτέα, οι οποίοι με επικεφαλής τον αγέραστο Λάζαρη, διεκδίκησαν μέχρι τέλους ό,τι μπορούσαν να πάρουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι…
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο α’ ημίχρονο και ευτύχησαν να προηγηθούν (0-1) στο 25’ με πλασέ του Κατσούλα, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Λάζαρη και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων.
Το Κορωπί αντέδρασε με την έναρξη του β’ μέρους και πέτυχε γκολ στο 48’ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Συνέχισε να πιέζει και στο 57’ κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μινάι ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο 65’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Κατσούλας και 5’ λεπτά αργότερα (70’) οι γηπεδούχοι σημείωσαν το νικητήριο τέρμα τους, με πλασέ μέσα από την περιοχή του Καραΐνδρου, αφού πήρε την μπάλλα από έξυπνη εκτέλεση πλαγίου του Φύτρου. Δοκάρι είχε ο Αλεξίου στο 78’.
Καλή η διαιτησία της Ελ. Αντωνίου (Μακρής, Παπαδιώτης).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγγος, Πριονίδης, Θανόπουλος, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο (35' λ.τρ. Σπηλιόπουλος, 80' Λούτζι), Καραΐνδρος, Μινάι (85' Ζορμπάς), Χαρίσης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παρλακίδης, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Μούργος, Τσούνης (70' Χρήστου), Χύκα (80' Έλενας), Μαραγκός, Μαμάκος (85' Τσαμουράς), Βασιλείου.
* Το Δ.Σ. και οι παίκτες του Πρωτέα, μετά την λήξη του αγώνα ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, στον Χαρίση του Κορωπίου, που τραυματίσθηκε στο 89’ από σκληρό μαρκάρισμα του Μακροδημήτρη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για εξετάσεις.





Στο ημίχρονο του αγώνα η διοίκηση του Κορωπίου τίμησε ένα παλιό ποδοσφαιριστή, της δεκαετίας του ’70, τον κ. Μιχάλη Ψωμιάδη. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο κ. Νίκος Ιατρού-Καβρίκας. Στο στιγμιότυπο, αριστερά ο κ. Ψωμιάδης, στη μέση ο κ. Ιατρού και δεξιά ο πρόεδρος του ΑΟ Κορωπίου κ. Ορνάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money