Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) 2–0




Στην πρώτη επίθεση της Νίκης ο Ζερμπίνης, αμαρκάριστος, με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Δεν είχαν συμπληρωθεί 30 δευτερόλεπτα παιχνιδιού! Ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους, που πριν προλάβουν να συνέλθουν, μόλις στο 7’ λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Κλεάνθης Μπέτσης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Οι Νικητές στην συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι κι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί για την εστία του βετεράνου αλλά πολύ καλού Κατσέρη, ο οποίος απέκρουσε θεαματικά καλό σουτ του Μπλέτα, όπως και πλασέ του Καραμάνου. Οι γηπεδούχοι είχαν 4-5 σουτ από μακριά, χωρίς να ανησυχήσουν τον Αναστασιάδη.
Στο β' ημίχρονο η Νίκη μπήκε στο γήπεδο για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, προσέχοντας τα νώτα της και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Στο 53' οι Νικητές απείλησαν με τον Πανουσόπουλο (απέκρουσε ο Κατσέρης) και στο 62' σε αντεπίθεση της Νίκης, μακρινό σουτ του Πιπέρα βρήκε στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Αναστασιάδη.
Το παιχνίδι ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό και με διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών, με συνέπεια αρκετές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν.
Καλή η διαιτησία (Μπερέτας – Καρράς, Καλλίνικος), κράτησε ένα δύσκολο ματς.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι (65’ Λιβαθινός), Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπτάκος, Νυχάς, Κιούρκος, Πιπέρας (75’ Μιχαλάκης), Ζερμπίνης, Δημητρίου (80’ Τσίγκος).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος (63’ Αγγελόπουλος), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Ρωμαντζάς (68’ Χερμάρι), Μπλέτα (75’ Κιοσσές).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money