Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1–1



Οι γηπεδούχοι Νικητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους του Ραμνούντα να απειλήσουν σοβαρά (τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο) την εστία του Παπαδογιωργάκη. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν ευκαιρίες με τους Ρωμαντζά, Μπλέτα και Πανουσόπουλο, που βρέθηκαν απέναντι στον Δεληπουτουλούδη αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, στο 43’ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γραμματικού Δεληπουτουλούδης, με την βοήθεια του δυνατού αέρα, έστειλε την μπάλλα με δυνατό ελεύθερο στην αντίπαλη περιοχή και ο Μητρεβόλης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-1!
Οι Νικητές «απάντησαν» αμέσως και στο 45’ κέρδισαν πέναλτυ με τον Πανουσόπουλο. Το πέναλτυ κτύπησε ο Ξαγοράρης αλλά ο Δεληπουτουλούδης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε σε κόρνερ.
Το β’ ημίχρονο είχε την ίδια περίπου εικόνα, μέχρι το 82’ που οι Νικητές κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Μπλέτα με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Ραμνούς είχε μοναδική ευκαιρία στο 89’ να κάνει το 1-2 με τον Ζούπα αλλά ο Παπαδογιωργάκης αντέδρασε και απεσόβησε τον κίνδυνο…
Διαιτητές: Λιάππης – Δατσέρης, Λάμπρος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Παπαδογιωργάκης, Σαββίνος (67’ Κιοσσές), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Καραμάνος, Δρόσος (52’ Ε. Αντωνόπουλος), Ρωμαντζάς (57’ Χερμάρι), Μπλέτα.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Βλασσόπουλος, Μπάκας, Χαμάμης, Κόλλιας, Γκίκας, Ζούπα, Μήτσης, Σαμανίδης (59’ Γ. Μουρίκης), Τζούτζι (66’ Σαββανίδης), Μητρεβόλης (88’ Πυκνής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money