Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–2



Ο Παπαβασιλείου (σε πρώτο πλάνο) σημείωσε το νικητηριο τέρμα του Νικηφόρου με εκπληκτικό τρόπο!
Ύστερα από αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο Νικηφόρος νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Αγίας Άννας με 2-1 και ουσιαστικά διατήρησε τις ελπίδες παραμονής του στην Α’ κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν μόνο μαθηματικά ελπίδες παραμονής…
Το 0-1 σημείωσε στο 65’ ο Κλης με σουτ πλασέ και στο 75’ ισοφάρισε 1-1 ο Σάββας με μακρινό σουτ. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 87’ ο αρχηγός του Νικηφόρου Παπαβασιλείου, πήρε την μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, ξεπέρασε με εκπληκτικό σλάλομ την αντίσταση 6-7 αντιπάλων και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Ήταν ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα!
Καλοί οι διαιτητές Μπουξμπάουμ – Ντόστης, Τσιαλογιάννης. Στο 84’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαργούτας.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Παρασκευόπουλος, Νιφόρος (67' Σπυρίδης), Δημάκης, Φιλίππου, Ζωγράφος (53' Μαργούτας), Σάββας, Μαβίδης, Σούλης, Γκίνι, Κυριακίδης (83' Σαρρής).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιριγώτης, Καραΐνδρος, Τσιάμης, Παπαβασιλείου, Κλης, Παναγιότι, Καλούδης, Χατζηπαναγιώτης, Δούβος (91' Ατζίνας).
* Μετά την λήξη του αγώνα έγιναν επεισόδια με θύμα τον παίκτη του Νικηφόρου Χατζηπαναγιώτη, όπως κατήγγειλε παράγοντας των φιλοξενουμένων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money