Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–3




Στο β’ μέρος του παιχνιδιού έγιναν όλες οι σημαντικές φάσεις, καθώς το Καπανδρίτι κράτησε ελαφρά υπεροχή στο α’ 45λεπτο αλλά χωρίς ουσία… 
Η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα ήταν περί τους 27 βαθμούς και εμπόδισε τους παίκτες να αγωνισθούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. 
Πάντως, στο β’ ημίχρονο ο Κουβαράς υπερίσχυσε εμφανώς ενώ ο τερματοφύλακας Σκούρας των γηπεδούχων πραγματοποίησε μερικές καλές αποκρούσεις.
Από «στημένες» φάσεις σημειώθηκαν τα 2 από τα 3 τέρματα των νικητών. Στο 48’ μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Χρ. Δημητρακόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 60’ έγινε ωραίος συνδυασμός μετά από προσπάθεια του νεαρού Αλεξίου, ο Κερμέζο γύρισε στον Πλάκα, κι αυτὀς με πλασέ έγραψε το 0-2.
Το Καπανδρίτι κέρδισε πέναλτυ στο 82’, που έκανε επιπόλαια ο Ευδαίμων (μπορούσε και να έχει αποβληθεί). Το κτύπησε όμως άουτ ο Σωτήρχος! 
Στο 85’ ο Κουβαράς σημείωσε το 0-3 με κεφαλιά του Πλάκα, πάλι μετά από κτύπημα κόρνερ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Τσιαλογιάννης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας (82’ Βελτανιώτης), Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σωτήρχος, Καραμπιτιάνης (40’ λ.τρ. Ζαμπούρας), Μελιράς (75’ Πανανής), Μπύρωσης, Αθανασόπουλος, Μ. Τσαλίδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Άγγ. Κερμέζο (49’ Τζανής), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Zατσελλάρι (70’ Χατζηκοκολάκης), Αντ. Κερμέζο (80’ Πρίφτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money