Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–3
Στο β’ μέρος του παιχνιδιού έγιναν όλες οι σημαντικές φάσεις, καθώς το Καπανδρίτι κράτησε ελαφρά υπεροχή στο α’ 45λεπτο αλλά χωρίς ουσία… Η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα ήταν περί τους 27 βαθμούς και εμπόδισε τους παίκτες να αγωνισθούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Πάντως, στο β’ ημίχρονο ο Κουβαράς υπερίσχυσε εμφανώς ενώ ο τερματοφύλακας Σκούρας των γηπεδούχων πραγματοποίησε μερικές καλές αποκρούσεις.
Από «στημένες» φάσεις σημειώθηκαν τα 2 από τα 3 τέρματα των νικητών. Στο 48’ μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Χρ. Δημητρακόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 60’ έγινε ωραίος συνδυασμός μετά από προσπάθεια του νεαρού Αλεξίου, ο Κερμέζο γύρισε στον Πλάκα, κι αυτὀς με πλασέ έγραψε το 0-2.
Το Καπανδρίτι κέρδισε πέναλτυ στο 82’, που έκανε επιπόλαια ο Ευδαίμων (μπορούσε και να έχει αποβληθεί). Το κτύπησε όμως άουτ ο Σωτήρχος! Στο 85’ ο Κουβαράς σημείωσε το 0-3 με κεφαλιά του Πλάκα, πάλι μετά από κτύπημα κόρνερ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Τσιαλογιάννης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας (82’ Βελτανιώτης), Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σωτήρχος, Καραμπιτιάνης (40’ λ.τρ. Ζαμπούρας), Μελιράς (75’ Πανανής), Μπύρωσης, Αθανασόπουλος, Μ. Τσαλίδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Άγγ. Κερμέζο (49’ Τζανής), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Zατσελλάρι (70’ Χατζηκοκολάκης), Αντ. Κερμέζο (80’ Πρίφτης).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 3–0
Χωρίς μεγάλη προσπάθεια, τα Καλύβια επικράτησαν με 3-0 της Άνοιξης, κι επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία, συμπληρώνοντας αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών, με 4 νίκες και μία ισοπαλία.
Το 1-0 σημείωσε ο Χασουράκης στο 41’ και με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίνη στο 45’ έγινε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα (3-0) διαμόρφωσε ο Χρ. Μπούτσης στο 55’ λεπτό.
Στο 70’ ο Δημ. Οικονομίδης είχε δοκάρι ενώ στο 85’ απεβλήθη με 2η  κίτρινη κάρτα ο Αντ. Οικονομίδης.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Μασουράκης, Τσομπανάκης (76’ Υμέρι), Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Αντ. Οικονομίδης, Χασουράκης, Γκίνης (66’ Σκιαδάς), Δ. Οικονομίδης (80’ Πατσιούρας), Καρελιώτης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης, Κολώτας, Αθανασόπουλος (86’ Καντιδάκης), Αρτοποιάδης, Μακρίδης, Λαγαστής (66’ Δέντσας), Λιγωμένος, Βλάχος, Δανίκας (46’ Ζέγκος-Λακαφώσης), Δαρζέντας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–2
Καλύτερος ο φιλοξενούμενος Αφιδναϊκός, με λίγη τύχη θα είχε φύγει νικητής από την Ανάβυσσο. Ο Σαρωνικός παρουσιάστηκε νωθρός, φλύαρος και πρόχειρος στις κινήσεις του. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Γκιόλλα (5’) και Κάκαρη (15’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-2 στο 25’ με ατομική ενέργεια του Νούρια. Το παιχνίδι ήταν ανιαρό, κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα το κέρδιζαν οι φιλοξενούμενοι, ήλθε στο 85’ η ισοφάριση όταν ο Μαλατάνος εκμεταλλεύθηκε ένα «τσαφ» αμυντικού και πέτυχε το 2-2.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Κάλλης, Πανούτσος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Μπούκης (60’ Τσομπανάκης), Ζουμπουρλής, Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Νούρια, Κάππος (75’ Μαλατάνος), Δάβαρης (46’ Θάνο), Αλεξίου, Ναυπλιώτης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Γάγγας, Κλισί, Π. Νικολάου, Γκιόλλα, Ζουβερέλλης, Δημόπουλος (66’ Σκορδομπέκης), Σκέλλας, Κάκαρης, Ι. Νικολάου, Kόστα (80’ Κουτσούκος).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–1
Πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Η Άρτεμις με αρκετά νέα παιδιά, έπαιξε όσο χρειάσθηκε για να νικήσει την ψυχωμένη Βουλιαγμένη, που προσπάθησε (ειδικά στο β’ ημίχρονο) αλλά δεν κατάφερε τίποτε… Πάντως, με 27 βαθμούς θερμοκρασία και χωρίς να έχει βρέξει, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Σπάτων είχε βούρκο μπροστά στις εστίες!
Το 1-0 σημείωσε στο 15’ ο Γεωργίου με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα! Στο 30’ ισοφάρισε 1-1 η Βουλιαγμένη με σουτ πλασέ του Κουρτέση. Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Μητσιώνης στο 75’ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Αντ. Βλάχος – Μήταρης, Ντόστης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Βογιατζόγλου, Καζάλας (48’ Μανδηλαράς), Στουραΐτης, Δαρβής, Λένο, Διαμάντης, Καρόκης, Γεωργίου, Τσούκα (80’ Βετουλαδίτης), Μητσιώνης (90’ Τασσόπουλος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Χάλαρης (46’ Μισαηλίδης), Τσιβίκης, Τσούνης, Πάππα, Κολώνιας (47’ Κουρτέσης), Κυριαζόπουλος, Κόρδας, Προβίδας, Μπάμπα, Κέκος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–0 
Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Παθιακάκης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του Φοίβου Βάρης. Σκόρερς ήταν οι Γκέος, Ντρένοβα, Ζελέκου και Μέρο. 
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Β. Γαλάνης.  
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος (58’ Σκουτάκης), Βουρτσάνης, Μπότζιος, Ρόμπολας, Ζελέκου, Γκέος, Μέρο, Ντρένοβα (62’ Τζάος), Γιώτης (59' Αρβανιτάκης).
ΦΟΙΒΟΣ: Μπολέτσης, Ι. Παρόλας, Χατζακίδης, Ισαακίδης, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Σιμόνι, Γεωργιάδης, Γούτος, Λάππας, Γκρουστιώτης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–1
Τοπικό ντέρμπυ που εξελίχθηκε αμφίρροπο και είχε αγωνία ως προς το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά! Ο Μαύρος Αετός προηγήθηκε 1-0 στο 78’ με τον Παρώνη και ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις (94’) ο Φιλλής. Στο 89’ απεβλήθη ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Οσμάν, γιατί έπιασε την μπάλλα εκτός περιοχής με τα χέρια, κόβοντας επίθεση των γηπεδούχων, που θα κατέληγε σε γκολ! Τον αντικατέστησε ο νεαρός Λεμπούσης.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σπυρόπουλος, Δ. Τζαφόλιας.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Ε. Παπαϊωάννου, Παρώνης, Μαγγανιάρης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Τριανταφύλλου (71’ Μπουλέκος), Π. Μάζης, Σ. Βασιλάκος, Δ. Παπαϊωάννου (61’ Λόης), Θ. Βασιλάκος, Άλι.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Γκας, Γκανούδης, Κατερίνης, Τυροβόλης (57’ Καραμιχάλης), Δημητριάδης (90’ Λεμπούσης), Τούκας (58’ Σουβατζής), Τσαγκαράκης, Φιλλής, Ανυφαντής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money