Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 4–1




Το Κρυονέρι σχεδόν πέτυχε τον στόχο της ανόδου του στην Α’ κατηγορία (χρειάζεται μία νίκη στα 2 υπολειπόμενα ματς). Παρά τις απουσίες της, η Νίκη Δροσιάς παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο στο Κρυονέρι και δυσκόλεψε αφάνταστα τους γηπεδούχους και πρωτοπόρους της βαθμολογίας, να ξεπεράσουν το εμπόδιό της.
Τελικά, κι αφού η Νίκη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιωαννίδη στο 65’, το Κρυονέρι κατάφερε να σημειώσει γκολ και να κάνει στο 70’ το 2-1 με σκόρερ τον Θανασούλη. Έτσι, άνοιξε ο δρόμος προς την άνετη νίκη με 4-1.
Το α’ ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1 με τέρματα των Θανασούλη (στο 10’ το 1-0) και Δημητρίου (στο 40’ το 1-1). Το Κρυονέρι διατήρησε σαφή υπεροχή κινήσεων κι έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το 3-1 πέτυχε ο Οσμανάι στο 75’ και το 4-1 ο Σονίδης στο 80’.
Καλή η διαιτησία: Ελένη Αντωνίου – Β. Τζαφόλιας, Περδίκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κανταρέλλης (60' Μανουσάκης), Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (55' Κοντόσταυλος), Χουζούρης, Θανασούλης, Κεφάλας, Οσμανάι (75' Σονίδης).
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χρ. Μπέτσης, Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης (68' Παναγιωτίδης), Τσίγκος (80' Μπιτάκος), Μηλιώτης, Νυχάς, Κιούρκος (59' Μιχαλάκης), Πιπέρας, Ζερμπίνης, Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money